Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOrealmeTeknoloji

Realme C12 Geliyor! Geekbench’de Ortaya çıktı. Bu Telefon Yok Satar!

Realme C12 Geekbench listesinde ortaya çıktı. Uygun fiyatı ve dev bataryasıyla adından çokça söz ettirecek gibi görünüyor. İşte özellikleri…

Realme C12 modeli birkaç gün önce Geekbench listesinde görüldü. Fiyat – performans ürünleriyle ünlü olan olan Çinli teknoloji devi yeni akıllı telefon modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Realme’nin yeni akıllı telefonu, geçtiğimiz günlerde Malezya, Endonezya, Tayland ve Çinli sertifika sitelerinde de ortaya çıkmıştı. Ayrıca RMX2189 kod adlı cihazın bazı teknik özelliklerini de bu listede görebiliyoruz.

Mevcut Realme C11 ve C15 arasında yer alması beklenen yeni model hakkında ayrıntılı olarak sızan diğer bilgiler arasında 5G desteğinin olmayacağı yer alıyor. Bu yeni model şimdiden karşımıza çıkmaya başlamış olsa da cihazın ne zaman tanıtılacağına dair şu an için net bir bilgi bulunmuyor. Bazı iddialara göre bu model, bu ayın 3. haftasında Hindistan’da tanıtılabilir.

Realme C12 Geekbench performans sonuçları

Özelliklerine baktığımızda bütçe dostu, uygun fiyatlı bir cihaz olmasını beklediğimiz C12, Geekbench’te girdiği çok çekirdekli performans testinde 972 puan, tek çekirdekli performans testinde ise 165 puan almayı başarıyor. Bu puanlar, cihazın bulunduğu segmente göre gayet normal puanlar.

Realme C12 özellikleri:

  • TSMC 12 nanometre üretim sürecinden geçmiş, sekiz adet ARM Cortex A53 çekirdekli, 2.3 GHz saat hızında çalışan MediaTek Helio P35 işlemci
  • 3 GB RAM
  • Damla çentikli HD+ çözünürlüğünde ekran
  • Android 10 işletim sistemi
  • 6.000 mAh değerinde batarya
  • 3.5mm kulaklık jack girişi
  • 5V – 2A (10W) şarj desteği
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu