Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Watch tasarımı ile karşımızda! Renderlar dikkat çekici!

Pazarın yaş itibariyle en küçük firmalarından biri olan Realme, bileklik ve kulaklıkların ardından şimdi de akıllı saati ile karşımızda! İşte Realme Watch!

25 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan büyük Realme etkinliği, şirketin sekiz yeni ürününü de bizlerle buluşturacak. Bu etkinlikte yeni oyuncu telefonunu, yeni kablosuz kulaklıklarını, yeni ve ilk televizyonunu ve yine ilk akıllı saatini tanıtacak olan Çinli teknoloji devi, etkinlik sonunda iki sektöre daha giriş yapmış olacak. Bunlardan biri akıllı televizyon, diğeri ise Apple, Samsung, Huawei ve Xiaomi gibi birçok üreticinin çoktan içinde bulunduğu akıllı saat pazarı. Bugün de akıllı saat pazarına giriş kartı olarak piyasaya süreceği Realme Watch ‘ın render görüntüleri ile karşımıza çıkan şirket, yeni saati ile dikkatleri üzerine çekmeyi planlıyor.

Apple Watch‘unkine benzeyen kordon ve kare kadranı ile birlikte dört farklı renk seçeneğini bizlere sunacak olan Realme Watch, 1.4 inçlik dokunmatik ekranı ile piyasaya sürülecek. Akıllı Bildirimler, Müzik Kontrolü, Kamera Kontrolü, 7/24 Sağlık Asistanı ve Smart Connect gibi işlevleri ile birçok akıllı saatin yapabildiği şeyleri yapabilecek olan saat, Realme Link uygulaması aracılığı ile telefonlara bağlanacak. Sağlık asistanı; koşu, yürüyüş, futbol, ​​kriket ve daha fazlasını içeren 14 spor modunun yanı sıra kalp atış hızı ve kandaki oksijen seviyesini gösteren iki monitörü bulunan saat; SMS, WhatsApp, Facebook, Twitter, Gmail ve Instagram  gibi uygulamalardan gelen bildirimleri gösterebilecek.

Ayrıca, çağrıları reddetme seçeneğininde bulunacağı Realme Watch, müziği ve kamerayı da kendi üzerinden kontrol etmenizi sağlayacak. 66 dolarlık bir fiyatı ve Siyah, Kırmızı, Yeşil ve Mavi kordon renkleri bulunan saat, Realme’nin bu sektördeki ilk cihazı olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu