AndroidAndroid GüncellemeGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Android Go işletim sistemi ne kadar telefon sattı?

Google’ın uygun fiyatlı telefon üretimi tarafındaki macerası 2011 yılına gitmektedir. Samsung ile yapılan ilk nesil Nexus telefonun düşük bütçeli ülkelere Android işletim sistemini tanıtmak üzere planlandığı bir dönemde Google’ın bir nokrya kadar başarılı olduğunu gördük. Güncel telefonların adresi olan Nexus serisi özelikle Nexus 4 ile birlikte amiral gemisi projesine dönüştü ve Nexus 6 ile bu süreç sona erdi. Google’ın amiral gemisi modelleri Pixel Projesi ise ne kadar başarılı oldu bunu Google’a sormak gerekiyor ama düşük donanımlı telefonlar için geliştirilen Android Go işletim sistemi pekte başarılı olmuş gibi görünmüyor.

Android Go işletim sistemi Google Go uygulaması ile yakayı ele verdi!

Bugün yapılan bir haber ile Android Go kullanıcıları için geliştirilen Google Go uygulamasının 10 milyon+ kez yüklendiğini görüyoruz. Tüm Android telefonların bu uygulamayı kullanabildiklerini varsayarsak Google’ın yeni nesil Go işletim sisteminin istenen rakamlarda satış gerçekleştiremediği yorumlarının yapıldığını görüyoruz.

Google’ın bundan sonra nasıl bir strateji benimseyeceğini oldukça merak ediyoruz ama Android Go işletim sistemine sahip olan General Mobile GM 8 Go Edition incelemesinden oldukça memnun kaldığımızı da belirtmemiz gerekiyor. 1GB RAM gücüne sahip bir telefon ile bu kadar çok şey yapabilmek oldukça iyi bir deneyimdi…

General Mobile Gm 8 Go inceleme! Çok para vermeden de mutlu olunabilir mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu