Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Y9s açılır kamera ile geliyor! İşte özellikleri

Huawei Y9s modeline ait bilgiler ortaya çıktı. Telefonun resmi görüntüsü ve başlıca özelliklerine göz atıyoruz. İlk bilgiler Y9s’in orta segmentte iş yapacağını gösteriyor. Tabii burada belirleyici unsurlardan biri de fiyat olacaktır.

Rüzgarı arkasına alan Huawei, Amerika’nın yaptırımlarına rağmen her çeyrek akıllı telefon satışlarını artırmayı sürdürüyor. Şirketin en çok satan ürün gamı olan orta segment telefonlara şimdi bir yenisi daha ekleniyor.

Huawei Y9s başlıca özellikleri

Y9s, bakıldığında açılır kamera ile geliyor ve  yapısı itibariyle tam ekranı formunu başarıyla karşımıza çıkarıyor. Telefonun ön kısmını büyük ölçüde kaplayan bu ekran 6.59 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde.

Arka tarafa baktığımızda yapay zeka destekli üçlü kamera yapısını görüyoruz. Ana kamerada 48 megapiksellik bir sensör göreceğiz. Diğer iki kamera ise 8 megapiksel geniş açılı ve 2 megapiksel derinlik sensörü şeklinde olacak.

6GB RAM + 128GB bellek birimiyle telefon telefonda parmak izi tarayıcısı yan tarafta güç butonunun altına konumlandırılmış durumda.

Android 9 Pie tabanlı EMUI 9.1 kullanıcı arayüzü, Sekiz çekirdekli Kirin 710, 16 megapiksel açılır ön kamera ve 10W hızlı şarj desteğine sahip 4.000 mAh büyüklüğünde pil telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Fiyata gelince; bu ay içerisinde resmen tanıtılacak Y9s’in fiyatının 220 $ seviyesinde olacağı gelen bilgiler arasında. Huawei’in orta segment telefonu çok geçmeden ülkemize getireceğini düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu