AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerSamsung

Galaxy M04 Sudan Ucuz Fiyatı ile Yakında Geliyor

Samsung’un 100 dolar bandında satılacak olan Galaxy M04 modeli için tarih verildi. Telefon çok yakında tanıtılacak ve satışa sunulacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni bir Galaxy M serisi telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Son gelen bilgilere göre Samsung, Galaxy M04 modelini 9 Aralık tarihinde Hindistan pazarı için özel olarak tanıtacak.

Amazon’daki telefon sayfası, Samsung Galaxy M04’ün mavi ve yeşil renkte sunulacağını gösteriyor. Telefonda nokta çentik şeklinde bir ekran tasarımı, çift kamera, 8 GB RAM (sanal bellek dahil) ve 128 GB dahili depolama yer alacak. Ana RAM’in ise 6 GB RAM olması bekleniyor.

Galaxy M04’ün HD+ ekranı kullanacağını ve Android 12 işletim sistemli One UI 4.1 arayüzünü çalıştıracağını doğrulayan Google Play Console veritabanında ortaya çıktı. Samsung Galaxy M04’ün sekiz çekirdekli tek çipli MediaTek Helio G35 sistemi, dahili 5000 mAh pil ve 15W şarj desteği ile donatılması bekleniyor.

Galaxy M04

Yayınlanan resmi görsele göre, telefon 100 dolar bandından satışa sunulacak. Hindistan pazarından sonra Çin pazarına da gelmesi beklenen bu telefonun Türkiye ihtimali bu yıl içerisinde zor görünüyor. Şu sıralar Galaxy S23 ailesine odaklanan firma bakalım giriş seviyesi telefonlarına 2023’te yenilerini ekleyecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu