Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiKatlanabilir Telefonlar

Huawei P50 Pocket S Geliyor, Yılın Katlanabiliri Bir İlke İmza Atacak

Telekom devinin yaklaşan katlanabilir telefonu Huawei P50 Pocket S, yeni gelişmeleriyle gündemde. Telefon sürpriz bir fiyatla gelecek.

Akıllı telefon dediğimizde aklımıza gelen ilk markalardan olan Huawei, P50 Pocket S isimli ultra ucuz bir katlanabilir telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Telefon tanıtımından önce yeni detaylarıyla karşımıza çıktı. Yaklaşan katlanabilirin tüm detaylarına göz atalım.

Huawei P50 Pocket S Fiyatıyla Sevinçten Ağlatacak

Günümüzde katlanabilir telefonlara ulaşabilmek için yüklü meblağlar ödemek gerekiyor. Ancak Huawei, bu eşiği kırmak için uygun fiyatlı bir katlanabilir üzerinde çalışmalara başlamıştı. Şimdi şirket, Huawei P50 Pocket S ile bunu başarmayı hedefliyor. Telefon yeni özellikleriyle de karşımıza çıktı.

Akıllı telefon, arkada harici bir ekran taşımayacak. Ön kısmında katlanabilir olan ve yüksek çözünürlüklü bir ekran yer alacak. Telefon 120Hz yüksek yenileme hızını destekleyecek. Böylece bu katlanabilirde pürüzsüz bir oyun ve medya deneyimi elde edilecek.

Huawei P50 Pocket Lite

Buna ek olarak telefon, Qualcomm’un Snapdragon 778G 4G yonga setinden güç alacak. Hatırlamak gerekirse, normal P50 Pocket Snapdragon 888 yonga setinden güç alıyordu. Optik sistemde ise Huawei’nin kendi görüntü işleme teknolojisi XMAGE desteği yer alacak. XMAGE’ı kullanan ilk telefon P50 Pocket S olacak. Böylece telefon bir ilke imza atacak.

Huawei P50 Pocket ülkesi Çin’de 1.250 dolar’dan satışa sunuldu. Söz konusu P50 S Pocket ise Snapdragon 778G işlemcisiyle 256GB versiyonunun fiyatının 689 dolar’a çekileceği bildiriliyor. 512GB versiyon ise 965 dolar‘dan satılacak.  Telefon 2 Kasım’da tanıtılacak. Umarız ki telefon Türkiye’ye de uğrar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu