Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Büyük Sorunlar Yaşıyor! Acil Güncelleme, Acil!!!

Xiaomi Mi 11 incelemeye geldi ama sorunları ile editörleri hayretlere düşürdü. Peki telefonda yaşanan sorunlar ne? İşte detaylar…

Xiaomi, dünyanın ilk Snapdragon 888 yonga setli telefonu Mi 11′in geçtiğimiz ay yapılan lansmanı ile resmen tanıtıldığını gördük. Tanıtım sonrasında ortalık bir anda karıştı. Zira Çinli üretici yeni nesil amiral gemisini Çin pazarında 621 dolar giriş fiyatı ile satışa sundu. Bu performansta bir telefon ise tahmin edeceğiniz üzere dakikalar içinde milyonlarca adet satıldı. Xiaomi Mi 11 global pazara açılmaya hazırlanırken bugün gizmochina sitesi yaptığı incelemede telefonun birçok sorun yaşadığını da onayladı.

Yaşanan sorunları tek tek yazan editör gurubu sorunların genellikle yazılımsal olduğunu da belirtiyor. Peki yaşanan hatalar neler?

Xiaomi Mi 11 Sorunları

  • Telefon kullanım sırasında yanlışlıkla kapanıyor.
  • Fotoğraf çekerken kamera uygulaması bazen çöküyor.
  • Bazı oyunlar düzgün yüklenmiyor, zaman zaman ekranda pikselli bir ekran görüntülenebiliyor.
  • Snapdragon 888 hızlı bir şekilde ısınıyor, sonuç olarak Mi 11, akıllı telefon ısıtmayı kontrol etmek için saat hızını düşürürken SoC’nin işlem gücünden tam olarak yararlanamıyor.
  • Kamera performansı ortalama bir seviyede.
  • Hoparlörlerden ses çalarken çatlak sesler duyulabiliyor.

Bu sorunların genel bir güncelleme ile düzeleceğinden eminiz. Telefon bildiğiniz üzere MIUI 12 ile karşımıza çıkmıştı. Yeni gelecek MIUI 12.5 sürümü ise telefonun sorunlarını da çözecektir diye düşünüyoruz. Hatta Beta sürecinde MIUI 12.5 için haberin yazıya hazırlandığı şu sıralarda yeni bir güncelleme daha geldi.

Global versiyon pazara sunulduğunda bu sorunların ortadan kalkacağına inanıyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu