Akıllı SaatGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Watch Sonunda Premium Modellere Kavuşacak

Galaxy Watch sonunda daha lüks modellerle geliyor. Huawei gibi rakiplerine karşı lüks modellerle karşımıza çıkamıyorlardı.

Samsung, bugün erken saatlerde açıkladığı kazanç açıklaması sırasında bazı gerçekten iyi haberlerden bahsettiği için finansal açıdan zirveye ulaşmış gibi görünüyor. Güney Koreli şirket, geleceğin şirket için nasıl daha parlak göründüğünden bahsetmenin yanı sıra, yakında çıkacak olan Galaxy Ring’den de bahsetti ve Galaxy Watch serisini daha premium modellerle genişletti.

Bu aşamada Samsung’un kesinlikle ihtiyaç duyduğu şey birinci sınıf bir Galaxy Watch’tır.

Şimdi, bunun daha premium bir Galaxy Watch hakkında duyduğumuz ilk sefer olmadığını belirtmekte fayda var. Daha pahalı bir model hakkında birçok söylenti vardı; bir olay bize bir sonraki saatin MicroLED ekrana sahip olabileceğini söyleyecek kadar ileri gitti. Elbette aksi kanıtlanana kadar bunların hepsi söylenti, ancak Samsung’un devreye girmesiyle birlikte söylenecek yeterince şey var.

Samsung, yani Samsung, Galaxy Watch’un bu premium versiyonu hakkında pek bir şey açıklamadı, ancak şirketin son birkaç yılda nasıl gerçekten güzel ürünler piyasaya sürdüğü göz önüne alındığında, bunun nasıl ölçüleceğini görmek ilginç olacak.

Görüyorsunuz, Apple Watch Ultra 2 800 dolardan başlıyor ve bu bir akıllı saat için oldukça iyi bir fiyat. Samsung, Watch Ultra 2 ile kendi Galaxy Watch Ultra’sıyla rekabet etmeyi dört gözle bekliyorsa, her iki şirketin de ürünlerini normalde benzer şekilde fiyatlandırdığı göz önüne alındığında, benzer fiyatlandırma bekleyebilirsiniz. Eğer durum böyle olursa, Samsung’un giyilebilir cihazı Wear OS tarafından desteklenen en pahalı ana akım akıllı saat haline gelecek; Tabii ki Tag Heuer gibi niş teklifleri hariç tutuyorum.

Çıkış tarihine gelince, Galaxy Watch 7 serisi, Samsung’un şimdilik mağazalarında bulunan diğer tüm cihazlarla birlikte bu yılın sonlarında 10 Temmuz’da resmiyete kavuşacak. Elimizdeki bilgilere göre etkinlik Paris’te canlı yayınlanacak ve Samsung, aralarında Galaxy Ring’in de bulunduğu birçok yeni cihazı duyuracak. Dolayısıyla, şirketin bizim için neler hazırladığını görmek istiyorsanız bekleyip görmeniz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu