Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Vivo TWS 2 ANC ve TWS 2E Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Teknoloji devi Vivo, TWS 2 ANC ve TWS 2E kablosuz kulaklıklarını yeniden piyasaya sürdü. İşte kulaklığın yeni fiyatları.

Mobil devi Vivo, TWS 2 ANC ve 2E kablosuz kulaklarını bugün itibariyle yeniden piyasaya sürdü. Daha çok telefonları ile tanıdığımız şirket, kablosuz kulaklık ve tablet sektöründe de gelişimlerini sürdürmeye devam ediyor. Gelin kablosuz kulaklıkların tüm özelliklerine göz atalım.

Vivo TWS 2 ANC ve TWS 2E Özellikleri

Vivo TWS 2 ANC’nin tasarım detaylarından başlamak gerekirse kulaklık başına 4.7 gram ağırlık görüyoruz. Oldukça hafif olan bu kulaklık, 40dB’ye kadar aktif gürültü engelleme teknolojisine sahip. Bu dinamik gürültü engelleme teknolojisine ek olarak şeffaflık seçeneği de kulaklıkta mevcut.

Vivo TWS 2 ANC ve TWS 2E

Kulaklık net bas, doğal orta ton ve ayrıntılı tizler için 12.2 mm dinamik sürücülere sahip. Oyunlar için 88ms düşük gecikme hızı sunan kulaklık, ACC, SBC ve aptX Adaptive Codec teknlojilerini destekliyor ve Bluetooth 5.2 üzerinde işlem yapıyor. Kulaklık tek bir şarjla 7 saate kadar ve şarj kutusuyla 29 saate kadar dayanıklılık gösteriyor. Cihazın tamamen şarj olması 110 dakika sürüyor. Kulaklık 77$’lık fiyat etiketi taşıyor.

Diğer modelimiz Vivo TWS 2E’de ise herhangi bir aktif gürültü engelleme teknolojisi göremiyoruz. Süper güçlü bas için 12.2 mm sürücü taşıyan kulaklık, DeepX 2.0 Stereo ses efekti ile birlikte geliyor. Bağlantı için Bluetooth 5.2 kullanan kulaklık, kutusuyla 27 saate kadar ve tek şarjla 7.6 saate kadar uzatılabilen pil ömrüne sahip. Fiyatı ise 42$ olarak belirlendi. Bu iki model Hindistan’da piyasaya sürüldü. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Xiaomi Mi Band 7 Fiyatı Ortaya Çıktı!

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu