Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknolojiXiaomi

POCO M3 Çılgın Tasarımı ve Muhtemelen Çılgın Fiyatı ile Sızdı

Bir süredir gündemi meşgul eden POCO M3 ile ilgili bugün yeni görseller ve yeni sızıntılar ortaya çıktı. İşte telefonun özellikleri…

Xiaomi’nin alt markası olan POCO, yoluna hız kesmeden devam ediyor. Özellikle ülkemizde POCO X3 NFC modeli ile gündeme bomba gibi düşen marka yeni bir model üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Tamamen fiyat odaklı olacak bu yeni modelin ismi ise POCO M3. Kısa süre içinde tanışacağımız telefon ile ilgili bugün yeni bir görsel ortaya çıktı.

Görsele baktığımızda arka tarafta büyük siyah bir alan görüyoruz. Bu alan telefonun kameralarını da içine alan bir yapıda ve tasarımı da oldukça güçlendiriyor. Önden baktığımızda telefonda damla çentikli bir de ekran olduğunu görüyoruz. Sızan bilgilere göre telefonda 6,53 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüğünde LCD panel bulunacak. Panelin ekran tarama hızı ile ilgili bir bilgi yok.

Telefonda şu anda OPPO A73 modelinde test ettiğimiz Qualcomm Snapdragon 662 yonga seti kullanılacak. Bu yonga seti bizim için “kendi fiyat segmentinde” oldukça başarılı bir performans ortaya koyuyor. Bununla birlikte telefonun 64GB Hafıza ve 4G:B RAM gücü olacağını da belirtelim. Daha fazla hafıza ve RAM gücü farklı modellerde olabilir. Telefonda arkada 48 megapiksel ana kameranın olduğu üçlü bir kamera yapısı bulunacak. Bununla birlikte Android 10 işletim sistemi ve 22.5W hızlı şarj desteğine sahip 6000mAh batarya da telefona eşlik edecek.

Fiyat tarafında ise telefon bizi kesinlikle üzemeyecek bundan eminiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu