Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLG

LG G8 ThinQ hakkında ilk bilgi geldi! LG bu defa çok iddialı

Şu sıralar LG G7 ThinQ’nun global pazarda ne zaman satışa sunulacağı konuşulurken, LG G8 ThinQ hakkında sürpriz diyebileceğimiz bir gelişme yaşandı. Mobil dünyasının güvenilir bir sızıntı kaynağı G8 ThinQ ile LG’nin ekran tarafında önemli bir yükseltme gerçekleştireceğini bildirdi.

LG G8 ThinQ 4K ekrana sahip olacak

2014 yılında tanıtılan G3’ten bu yana tepe modellerinde Quad HD  çözünürlüklü paneller kullanan LG, gelecek yıl duyuracağı G8 ThinQ modeliyle 4K çözünürlüklü ekrana geçiş yapacak. Kaynağa göre çözünürlük tarafında ciddi bir sıçrama olacak, ancak LG, G serisinde LCD panelden vazgeçmeyecek.

LG G8 ThinQ hakkında ilk bilgiler
LG G8 ThinQ hakkında ilk bilgiler

Quad HD+ çözünürlüklü ekranlar görüntüleme noktasında birkaç yıl daha kullanıcıları tatmin edecek bir deneyim vaat ediyor. Fakat sanal gerçeklik tarafında daha kaliteli içerikler sunmak adına panel tarafında çözünürlüğün artırılması da kaçınılmaz bir gerçek. Kim bilir belki de LG’yi gelecek yıl VR pazarında daha agresif bir tutumla görebiliriz.

LG G7 ThinQ satışları LG’ye umut oldu

Mayıs başında tanıtılan LG G7 ThinQ, geçtiğimiz günlerde Güney Kore’de satışa sunuldu. Satışa sunulmadan önce ön sipariş rakamlarına bakıldığında G7 ThinQ’nun G6’yı ikiye katladığını gördük. Global pazarda iyi bir fiyat oturtturulursa telefon kayda değer bir satış başarısı ortaya koyacağını söyleyebiliriz.

 

En Popüler Xiaomi Mi 8 modeli hangisi? Sizce hangisi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu