Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriMeizuTeknoloji

Meizu 21 Pro Sertifikasyon Sürecinde Görüntülendi!

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Meizu 21 ile eski günlerine dönmeyi amaçlayan firma, şimdi aynı serinin Pro modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Bir zamanların popüler markası Meizu, şimdilerde adından çok söz ettirmiyor. Amiral gemisi modellerine bir süredir ara veren firma, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı Meizu 21 modeliyle oldukça ses getirmişti. Çinli otomotiv üreticisi Geely tarafından satın alındıktan sonra amiral gemisi modellerine ağırlık vereceği konuşuluyordu. Nitekim öyle de oldu. Meizu 21 modelinden sonra şimdi de Pro modeli sertifikasyon sürecinde görüntülendi.

Meizu 21 Pro, Bakanlık Onayını Aldı

21 modeline göre daha büyük ekran ve daha büyük pile sahip olmak beklenen Pro versiyon, MIIT sertifikasyonuna sahip oldu. İki yeni Meizu modeli M481Q ve M481S model numaraları ile görüntülendi.  Bu modellerin yakında çıkması beklenen 21 Pro’nun varyantları olduğu düşünülüyor.

21 Pro’da kardeşinde bulunan Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi bulunacak. Meizu 21 modelinde 1,5K çözünürlüklü 6,55 inç AMOLED ekran yer aldığından, yeni tanıtılacak modelde daha büyük bir ekran ve 2K çözünürlüğün yer alması bekleniyor.

Şarj hızı ise 21 modelinde 80W 4800 mAh batarya bulunurken, Pro modelinde daha yüksek kapasiteli ve şarj hızı arttırılmış bir versiyon kullanılabilir. Kamera özelliklerinin düz modele göre artırılacağı düşünülüyor.

21 Pro modeli önümüzdeki ay Çin’de tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu