AndroidGüncellemeOnePlusTeknoloji

OnePlus OxygenOS 14 Sürümünü Özelleştirecek

Oneplus, OxygenOS 14 arayüzü için resmi tanıtırım tarihi vererek "Trinity Engine" adında yeni bir yazılım entegre şekilde tanıtacak.

Android 14 kararlı sürümü Google tarafından henüz tanıtılmadı. OnePlus Android 14 ile çalışacak olan yeni OxygenOS 14 özel yazılım sürümünü tanıtmak için tarih verdi. Çin’li teknoloji devi yeni arayüzünü 25 Eylül tarihinde tanıtacak. Bu yeni arayüzle birlikte daha akıcı, daha verimli bir işletim sistemi hedefleyen OnePlus, bu yeni sürümüyle birlikte “Trinity Engine” adında yazılım ile gelecek.

Trinity Engine yazılımı OnePlus cihazlarda ‘güç tüketim verimliliği, çoklu görev performansı, sorunsuz ve hızlı bir arayüz’ olarak tanımlanıyor. Firma ayrıca bu yeni yazılımın altındaki yatan başarı sırrını CPU Canlandırma, RAM Canlandırma, ROM Canlandırma, HyperBoost, HyperTouch ve HyperRendering teknolojilerini içerdiğini dile getiriyor. Ayrıca oyun performansına da olumlu katkı sağlayacak yeni yazılımın 25 Eylül tarihinde küresel bir etkinlik olup olmayacağı konusunda bir açıklama yapmadı.

OnePlus Başkanı ve COO’su Kinder Liu, “OnePlus, kullanıcılarımıza hızlı, sorunsuz ve istikrarlı bir OxygenOS sunmaya kendini adamıştır” dedi ve “OnePlus’ın en son yenilikleriyle desteklenen OxgenOS 14 OnePlus’taki en akıllı ve sezgisel yazılım ürünü olacak” açıklamalarında bulundu.

Android telefonlar arasında her zaman farklı bir yere sahip olan OnePlus cihazları hızı, performansı ve kararlılığıyla tercih edilesi olmuştur. Şimdi şirket tanıtacağı yeni modelleriyle birlikte gelecek OxygenOS 14 arayüzüyle birlikte beklentileri karşılamaya çalışacak. OxygenOS 14’ün sloganının “hızlı ve sorunsuz deneyim”den yola çıkarak gelişen “içgüdüsel ve özgür kontrol” olduğunu söyledi. Yeni arayüzü hep birlikte göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu