Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO A77 5G Kışkırtıcı Özellikler ile Geldi

OPPO telefon yelpazesine bir yenisini daha ekledi. OPPO A77 5G modelini tanıtan firma sunduğu özellikler ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Ülkemize sevilen markalar arasında yer almayı kısa sürede başaran OPPO, teknolojiye olan yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Çinli üretici bugün telefon yelpazesine bir yenisini daha ekledi. OPPO A77 5G ile karşımıza çıkan firma segmentinin en iyisi olmaya aday olacak. Telefonun sunduğu özelliklere gelin hep birlikte yakından bakalım.

OPPO A77’de bizi 6.56 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde 90 Hz tazelemeli ekran karşılıyor. Bu ekran fiyatı uygun tutabilmek adına LCD panel ile geliyor. Telefonun kalbinde ise bizi MediaTek’in fırtınalar estiren yonga seti sekiz çekirdekli Dimensity 810 yer alıyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimi ile kutusundan çıkan bu canavarda 48 Megapiksel ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde arka kamera yer alıyor. OPPO’nun açıklamasına göre 48 Megapiksellik ana kamera ile yazılım sayesinde 108 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekmek de mümkün. Ön tarafa baktığımızda ise 8 Megapiksellik kamerayı görüyoruz.

33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli bataryadan beslenen bu telefonda Android 12 tabanlı ColorOS 12.1 arayüzünü görüyoruz. ColorOS 12 ile akıcı bir deneyim sunan OPPO yeni canavarında da aynı deneyimi vadediyor. Sanal RAM oluşturma özelliği ile ekstra 5 GB daha RAM sunan bu telefon segmentinin en akıcı telefonu olabilir. Türkiye pazarına da geleceğini düşündüğümüz bu model yaklaşık olarak 290 dolar fiyat etiketine sahip.

OPPO A77 5G
OPPO A77 5G’nin özellikleri
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu