Akıllı TelefonAndroidAppleGüncel Teknoloji HaberleriWhatsApp

WhatsApp İçin Çok Kullanışlı İki Yeni Özellik Duyuruldu

Meta, WhatsApp için çok kullanışlı iki özelliği duyurdu: Duyuru gruplarında etkinlikler ve yanıtlar. Yeni özelliklere göz atalım.

Meta, WhatsApp uygulamasına iki yeni özellik ekleyeceğini duyurdu; gruplar halinde etkinlik oluşturma ve Topluluğun Duyuru Gruplarındaki mesajlara yanıt verme. WhatsApp her iki yeni özelliğe ait gelişmeleri blog sayfasından duyurdu. Gelin bunlara detaylı bir göz atalım.

WhatsApp İki Yeni Özellik Kazanıyor

İlk özellikten başlayarak, WhatsApp yakında bir grupta doğum günü veya buluşma gibi bir etkinlik oluşturmanıza izin verecek. Bu etkinliğe tarih ve saat ekleyebilirsiniz. Bir etkinlik oluşturduğunuzda, uygulama bunu gruba mesaj olarak gönderecek ve aynı zamanda grubun bilgi sayfasına da ekleyecektir. Ancak hepsi bu değil. İnsanlar etkinliğe yanıt vererek gruptaki diğer kişilere etkinliğe katılıp katılmadıklarını bildirebilecek veya etkinlikle ilgili düşüncelerini paylaşabilecek. Yeni özellik, gruptaki üyelerle etkinlik planlamayı kolaylaştırıyor.

İkinci özelliğe gelince, WhatsApp yakında Duyuru Grubundaki herkesin içindeki mesajlara cevap vermesine izin verecek. Şu anda buraya yalnızca yöneticiler mesaj gönderebilir ve yönetici olmayan üyeler yalnızca buradaki mesajları okuyabilir. Yeni özellik, Duyuru Gruplarını daha etkileşimli ve dolayısıyla daha kullanışlı hale getirecek. Daha da iyisi, insanlar bir mesaja yanıt verdiğinde, uygulama bu mesajları en aza indirecek ve her mesajdan sürekli rahatsız edilmediğinizden emin olmak için size bunlar hakkında bildirimde bulunmayacak.

Meta’da yapılan açıklama şu şekilde: “Etkinlikler öncelikle Topluluğa ait olan gruplara geliyor ve önümüzdeki aylarda tüm gruplara sunulacak. ” Ne yazık ki şirket, Duyuru Gruplarındaki mesajlara yanıt verme özelliğini ne zaman kullanıma sunacağını söylemedi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu