GenelGüncel Teknoloji Haberleriİnternet

HBO Max Türkiye’de Yayın Hayatına Başlıyor

Game of Thrones dizisiyle öne çıkan HBO Max, ülkemizde resmi yayın hayatına nihayet başlayacak. İşte tüm detaylar karşınızda.

Netflix‘in en büyük rakibi HBO’un dizi/film servisi HBO Max için müjdeli haber geldi. Kaynaklardan gelen bilgiler, HBO Max’ın RTÜK lisansını aldığını onayladı. Ülkemizde Disney, Amazon Prime Video, Netflix ve benzeri uluslararası dizi/film servislerine HBO Max’ın da katılıyor olması herkesi sevindirdi. Gelin gelişmenin detaylarını inceleyelim.

HBO Max, Türkiye Yayınları için Gerekli İzinleri Elde Etti

Kaynaktan gelen bilgilere göz attığımızda HBO Max’ın RTÜK lisansını alarak Türkiye içerisinde faaliyetlerini sürdürme izni almış bulunduğunu görüyoruz. Detaylarda ise HBO Max’ın geçtiğimiz vakitlerde RTÜK’e lisans başvurusu yaptığını fark ediyoruz. Gerekli izinlerini alan HBO, çok yakında ülkemizdeki faaliyetlerine başlayacak.

HBO Max, AT&T isimli telekom şirketinin sahibi olduğu ve WarnerMedia tarafından sunulan abonelik sistemli yayın platformu olarak biliniyor. HBO Max’ın bünyesinde Game of Thrones, House of Dragon, Euphoria, Friends ve benzeri ünlü dizileri kapsadığını biliyoruz. Film tarafında ise Harry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, Yüzüklerin Efendisi, The Shining ve A Clockwork Orange, The Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman v Superman ve Zack Snyder’s Justice League gibi popüler filmler yer alıyor.

Şimdilik HBO Max’ı ülkemizdeki sunacağı servisin aylık ücreti ve çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Ancak tahminlerimize göre Netflix gibi bir seviyeden giriş yapacak. Bakalım HBO rekabeti körüklemek için Disney gibi oldukça uygun paketler sunacak mı? Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu