Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 12 Serisi İçin Hazır mısınız?

Daha Redmi Note 11 ailesini Türkiye’de görmeden seri yenileniyor bile. Redmi Note 12 serisi sızıntılara konu olmaya devam ediyor.

Redmi Note 11 serisinin küresel çapta satışına başlanmış durumda. Edindiğimiz bilgilere göre telefonlar mart sonu ya da nisan başı itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak. Redmi Note 11 serisi dört modelle ülkemize giriş yapacak. Fiyatlandırmanın nasıl olacağı ne yazık ki henüz bilinmiyor. Redmi Note 11 serisi Türkiye’ye henüz giriş yapacak olsa da, Çin’de ekim ayından bu yana satışta. Yani serinin tanıtımı üzerinden neredeyse altı ay geçmek üzere. Redmi’nin Note serisi telefonları son yıllara baktığımızda yılda neredeyse iki defa yenileniyor. Yani Redmi Note 12 serisi iyice yaklaştı diyebiliriz.

Mukul Sharma adlı güvenilir kaynak POCO markasının 22041216UG ve 22041216G model numaralı iki telefon üzerinde çalıştığını aktardı. Kaynağa göre bu iki telefon POCO F4 ve POCO X4 5G olmayacak. Bu telefonların ikisi de Redmi Note 12 serisinin bir parçası görünüyor. Başka bir ifadeyle Redmi Note 12 ailesi Çin’de tanıtıldıktan sonra bu telefonların bazıları Hindistan’da POCO markası altında satışa çıkacak.

Redmi Note 10 Pro Fiyatı

Redmi Note 12 ailesinin ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor, fakat gerçekleşen sızıntılar telefonlar için test sürecinin çoktan başladığını gösteriyor. Muhtemelen nisan ayında yeni Redmi Note serisi telefonları göreceğimizi düşünüyoruz. Seride en az 4-5 modelin yer alması bekleniyor. Merak edilen Redmi’nin son iki nesildir birbirini tekrar eden görünümü değiştirip değiştirmeyeceği.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu