Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 20 düz ekranı ile karşımızda! Olmuş bu!

Merakla beklenen Galaxy Note 20 bugün kendini resmen gösterdi. Samsung, tasarım konusunda alışkanlıklarından bu yıl vazgeçecek.

Galaxy Note tutkunlarının merakla beklediği Galaxy Note 20 ailesi 5 Ağustos 2020’de düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Etkinliğe sayılı günler kala Samsung’un yeni gözdesi hakkında sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi Samsung, Galaxy S7 edge‘den sonra şelale ekran denilen bir tasarıma geçiş yapmıştı. Bu tasarım ile ekran telefonun yanlarına doğru hafif kıvrılıyordu. Bu sayede daha fazla görüş açısı kullanıcılara sunuluyordu.

Bugün ortaya çıkan Note20 görseli ile Samsung’un kıvrımlı ekran olayından vazgeçeceği de kanıtlanmış oldu. LTPO ekran teknolojisine geçecek olan Samsung, bu sayede yüzde 15’e varan pil tasarrufu sağlayacak. Ancak LTPO teknolojisinden dolayı ekranın yanlara doğru kıvrılması mümkün görünmüyor. Bu yüzden Samsung, rakipleri gibi düz bir ekran kullanacak.

Gücünü Qualcomm’un selefine göre yüzde 10 ile yüzde 15 arasında daha fazla performans sunan Snapdragon 865 Plus yonga setinden alacak olan telefonun 8 GB LPDDR4X ve 12 GB LPDDR4X RAM‘li sürümleri bulunacak. Kamera konusunda bu yıl üçlü kamera kurulumunu tercih edecek olan Samsung, muhtemelen ana modelde yeni geliştirdiği 50 Megapiksellik sensörü kullanacak.

Galaxy Note 20

Ultra modelde ise iyileştirilmiş 108 Megapiksel sensöre yer verecek olan Güney Koreli firma, ön kamera konusunda ise nokta çentiği tercih edecek. Söylentilere göre; Note20, 1,249 Euro ve Note20 Ultra ise 1.399 Euro‘dan satışa sunulacak. Türkiye fiyatını tahmin etmek bile istemediğimiz bu telefon, muhtemelen 2020’nin en pahalı telefonu olarak tarihe geçecek…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu