Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo Nex S2 videoda karşımıza çıktı! Vivo olayı bitirdi

Vivo’nun akıllı telefon dünyasındaki en yenilikçi markalardan biri olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Yakın zamanda tanıtılan Vivo Nex serisi modeller tam ekran, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ve pop-up ön kamera ile son dönemin en sansasyonel telefonları oldu. Görünüşe bakılırsa Vivo şimdi çok daha iyisini karşımıza çıkarmaya hazırlanıyor. İlk görüntüleri geçtiğimiz gün sızdırılan Vivo Nex S2 şimdi daha ayrıntılı görüntülerde karşımıza çıkıyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

YouTube’da Mrwhosetheboss isimli kanal tarafından yayınlanan bir videoda gizemli bir telefon karşımıza çıkıyor. Telefonun tasarımı ve üzerinde yer alan markası gizlenmiş olsa da, Nex S2 olduğunu tahmin etmek zor olmadı.

Vivo Nex S2
Vivo Nex S2

Bu video kusursuz telefonun üç önemli özelliğini ön plana çıkarıyor. Bunlardan ilki arka taraftaki Ay şeklindeki RGB LED halka. Bu renkli halkanın bildirimlere göre yanıp söneceğini söyleyebiliriz.

Telefonun ön tarafını neredeyse çerçevesiz olan ekran işgal ediyor. Arka tarafta ikinci bir ekran olduğu için ön tarafta kamera için herhangi bir boşluk yer almıyor. Anlayacağınız Nex S2’nin arka kameralar ön kamera olarak da kullanılabilecek.

Arka taraftaki Ay halka üzerinde üç kamera bulunuyor. Nex S2’nin bu nedenle en iyi ön selfie deneyimi sunacak telefon olacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Üç kameralardan birini Oppo 17 Pro’daki gibi 3D ToF sensör olabileceği iddia ediliyor.

Vivo’nun Nex S2’yi ne zaman duyuracağı henüz açıklanmadı, ancak sızıntıların artış göstermesi bu tanıtım tarihinin çok da uzak olmadığını gösteriyor.

Vivo Nex S2 videosu

 

Oppo R19 Helio P80 ile geliyor! Yansın geceler!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu