Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiZTE

ZTE Watch GT Dahili GPS İle Geliyor

30 Mart’ta yapılacak olan lansman sadece ZTE S30 Pro için değil, aynı zamanda da yeni akıllı saatleri ZTE Watch GT için de olacak.

Çin devi akıllı telefon üreticisi ZTE, S30 Pro’dan sonra güzel bir haber daha paylaştı. 30 Mart’ta yapılacak olan lansman sadece ZTE S30 Pro için değil, aynı zamanda da yeni akıllı saatleri ZTE Watch GT için de olacak. Tanıtımının yapılmasına sayılı günler kala, şirket saat ile ilgili bazı detaylar paylaştı. Haydi inceleyelim!

ZTE Watch GT Teknik Özellikleri

ZTE kendi Weibo sayfalarında yeni akıllı saatleri hakkında bazı yeni bilgiler paylaştı. Paylaşılan detaylarda saatin yürüyüş, koşu, yüzme, kürek çekme, voleybol ve futbol başlıca olmak üzere 16 adet spor modu bulunuyor. Üstelik ZTE Watch GT dahili GPS sensörü ile birlikte geliyor. Bu sensör futbol modunu açtığınızda sizi oyununuzu bitirene kadar takip ediyor ve topladığı verilerle en çok bulunduğunuz bölgelerin ısı haritasını çıkartarak size sunuyor!

Bir başka gönderide ise saatin renk seçenekleri paylaşıldı ve hem farklı renkleri, hem de kordondaki deseni görme şansı elde ettik. Saatin siyah renk haricinde gri, sarı, turuncu ve mavi ile birlikte toplamda 5 adet renk seçeneği bulunuyor.

Daha önceki bilgilerimizle birleştirdiğimizde görüyoruz ki akıllı saat 1.39 inç yuvarlak AMOLED bir ekranın yanı sıra, içerisinde dahili GPS sensörü ve desteklediği 16 farklı spor modu ile birlikte geliyor.

Markanın bir önceki akıllı saati ZTE Watch Live 1.3 inç TFT kare ekran sunuyordu. İçerisinde ise desteklediği yalnızca 12 adet spor modu vardı. Son olarak bu model ile markanın akıllı saat konusunda kendisini bir üst noktaya taşıdığını söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu