Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

En Dayanıklı CAT Telefonlar Türkiye Pazarına Giriyor

ayanıklı telefon pazarı uzun yıllardır hayatımızda olan bir durum aslında. Zorlu koşullar altında çalışan kişilerin daha dayanıklı telefon kullanma istemeleri üzerine çıkan bu segmentin en önemli temsilcilerinden birisi ise milli sporumuz olan iş makinesi izleme konusunun baş rol oyuncusu CAT oluyor. İş makineleri ile tanıdığımız üreticinin ülkemiz pazarına önem ve değer vermesi üzerine Cat Phones Ülke Müdürlüğü görevine ise, sektörün deneyimli ismi Bahar Pınarlı getirildi. ve CAT Telefonlar da böylece ülkemiz pazarına resmi olarak giriş yaptı diyebiliriz.

CAT Telefonlar ile Tanışmaya Hazır mısınız?

2013 yılında B serisi (yukarıda fotoğrafını paylaştığımız B15) ile Android ekosisteminde hem güçlü hem de dayanıklı bir telefon pazara sunan CAT, daha sonra S serisine geçiş yaptı ve (hemen aşağıda S60 görebilirsiniz) daha da geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Bu konuda kullanıcılarına sadece dayanıklılık değil donanım farklılığı da sunan üretici S60 serisinde telefonuna termal kamera donanımı da ekleyerek bambaşka bir segmenti de başlatmış oldu.

CAT Phones’un ülkemiz pazarında böyle üst düzey olarak temsil edilmesi de bizlerin bu telefonlar ile tanışma heyecanını da arttırmış bulunuyor. Zor şartlar altında çalışan kişilerin özellikle tercih edecekleri en önemli telefonların başında gelen CAT Telefonlar ile ilgili tüm incelemeleri ve testleri sizlerle paylaşacağız.

Editörün Notu: Bu noktada CAT markasının telefonlarını Samsung’un Active serisi ürünlerinden ayırmak gerekiyor. Zira üretici bizlere bambaşka bir boyutta ürünler sunuyor….

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu