Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

MWC2018 LG G7 görüntüleri sızdırıldı! Karşınızda çentikli G7!

LG G7 modeline ait olduğu iddia edilen görüntüler yayımlandı. Görüntüler İsrail kaynaklı Ynetnews sitesi tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Site, yaz döneminde tanıtılacak telefonun Mobil Dünya Kongresi kapsamında sergilendiğini ve bazı görüntüler elde edebildiklerini aktardı.

LG G7 yeni bir tasarıma sahip olacak

MWC 2018 etkinliğinde LG yetkililerinden gelen bilgilere göre G7 haziran ayında tanıtılacak. Telefon için şu an birkaç prototip hazır ve bunlardan biri iPhone X’daki gibi ekran çentiğine sahip. İşte sözünü ettiğimiz model MWC 2018 etkinliğinde bazı kişilere gösterildi.

LG G7
LG G7

Öncelikle G7’de 6 inç büyüklüğünde yeni bir ekrana geçiş yapılıyor. Çentikle berber bu ekran 19.5:9 formatında ve 3.120 x 1.440 piksel çözünürlüğünde. Benzer ekran özellikleri iPhone X modelinde yer alıyor. Telefon dört bir tarafında ince ekran çerçeveleri dikkat çekiyor. Şu an piyasada olan ekran çentiğine sahip telefonların aksine G7 prototipinde bu çentik özel bir yazılımla gizlenebiliyor.

Telefonun arkasında yine çift kamera yer alıyor. Kameraların ikisi de 16 megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.6 diyaframa açıklığına sahip. Arka bölümde sadece bir kamera OIS özelliğine sahip. Ön bölümde ise geniş açılı 8 megapiksellik bir kamera yer alıyor.

G7, beklendiği gibi Snapdragon 845 işlemcisinden güç alıyor. Telefonda bellek birimi 4GB /6 GB RAM ve 64GB / 128 GB dahilide depolama şeklinde. 3.000 mAh büyüklüğünde bir pilin eşlik edeceği modele DTS:X ve Boom Box teknolojisine sahip muhtemelen stereo hoparlör eşlik edecek. Alt bölümdeki videoda telefona detaylı göz atabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu