Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung güncelleme verdi ekranlar yeşile döndü! Güncellemeyin

Samsung güncelleme yapanlar yeşil ekran sorunu ile karşı karşıya kaldılar. Peki güncelleme yapan hangi modeller bu sorunu yaşadılar?

Akıllı telefon pazarında yeşil ekran sorununu ilk kez Huawei Mate 20 serisi ile gördük. O dönemde LG‘den alınan ekranlarda oluşan bu sorundan sonra Huawei, BOE ekranlar ile bu ekranları değiştirme sözü verdi ve bir şekilde sorunu çözdü. Geçtiğimiz aylarda da aynı sorun OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro serisinde görüldü. Carl Pei bu konuda bir açıklama yaptı ve kullanıcılardan özür dileyerek değişim ve iade sürecini başlatacaklarını dile getirdi. Bugün de Samsung güncelleme sonrasında birçok telefonda bu sorun yaşanmaya başladı.

Amerika, Avrupa ve Hindistan‘da kullanıcıların oluşturduğu forumlarda Samsung akıllı telefonlarıyla ilgili yeşil ekran sorunları büyük ölçüde rapor ediliyor. Bu sorunun aşağıdaki telefonları etkilediği belirtilirken son yapılan güncellemeden sonra bunun ortaya çıktığı da belirtiliyor. Peki hangi telefonlar bu durumdan etkilendi?

  • Galaxy Note 8
  • Galaxy Note 9
  • Galaxy S9
  • Galaxy Note 10 Lite

Bu telefonlarda yapılan son güncellemeden sonra bu sorunun oluştuğu rapor edilirken Galaxy S10 lite kullanıcılarının da bu sorunu yaşayabileceklerini belirtelim. Halen güncelleme yapmadıysanız bir süre daha son güncellemeyi kesinlikle yapmanızı önermiyoruz. Güncellemenin otomatik bir şekilde yapılmaması için ayarlar sekmesine tıklayın, güncellemelere girin ve otomatik güncelleme seçeneğini kapatın.

Bakalım Samsung bu sorun ile ilgili resmi bir açıklama yapacak mı? Açıklama gelirse sizlerle bu sayfadan paylaşacağız. Bu yüzden sitemizin bildirimlerini mutlaka açık tutun…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu