Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Honor Note 9 görüntüsü sızdırıldı

Honor Note 8 akıllı telefonun devam modeli Huawei Honor Note 9 kameralara yakalandı. Honor Note 9 önden bakıldığında ince ekran çerçeveleriyle dikkat çekiyor. Yan çerçeveleri neredeyse olmayan telefonda alt ve üst çerçevelerin de birçok amiral gemisi telefondan daha ince olduğunu söyleyebiliriz.

Huawei Honor Note 9 özellikleri

Ekranı 2.5D kavisli camla kaplı olan Honor Note 9 modelinde 6 inçten büyük (muhtemelen 6.6 inç) büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü bir ekran kullanılacak. Ekran büyüklüğü ve çerçeve kalınlıklarını göz önünde bulundurduğumuzda Honor Note 9 ekran / kasa oranı en iyi telefonlardan biri olacaktır.

Huawei Honor Note 9
Huawei Honor Note 9

Sekiz çekirdekli Kirin 960 işlemcisi ve 4 GB / 6 GB RAM’den güç alacak telefonda çift arka kamera (20 megapiksel + 12 megapiksel) kullanılacak. Android 7.0 Nougat, Huawei EUMI 5.1, en az 4.000 mAh büyüklüğünde pil ve 8 megapiksel ön kamera telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Huawei, Honor Note 8 modelini geçen yıl ağustos ayında duyurmuştu. Devam modelinin de yine aynı dönem içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Galaxy Note FE kutusundan çıktı! İşte ilk gerçek görüntüleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu