Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 10 SE ortaya çıktı! Ölmüştü ama dirildi!

Bir süredir Xiaomi Mi 10 lite modeli ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşıyorduk ama bugün bir anda Xiaomi Mi 10 SE modeli ortaya çıktı…

Xiaomi Mi 10 ailesi ile global pazarda oldukça başarılı bir dönemden geçiyor. Daha önceden sizlere MIUI 12 tanıtım tarihini açıkladık ve 27 Nisan tarihinde yeni arayüz ile tanışacağız. Mi 10 lite adında bir telefon ile bu lansmanda buluşabiliriz derken az önce Xiaomi Mi 10 SE modelinin benchmark testi ortaya çıktı.

Tekli çekirdekten 422 ve çoklu çekirdekten de 1.228 puan alan telefonun Snapdragon 720 yonga seti kullandığı da böylece kesinleşti. Bununla birlikte Android 10 işletim sistemi ile 64GB Hafıza gücüne telefonun sahip olacağını da öğreniyoruz. Açıkçasını söylemek gerekirse başka bir detay şimdilik bulunmuyor ama Xiaomi CEO’su Lei un geçtiğimiz yıl şöyle bir açıklama yapmıştı;

Mi 9 SE modeli son SE modelimiz olacak ve bir daha SE modelini ürün gamımıza eklemeyeceğiz

Şimdi aradan bir yıl bile geçmeden Xiaomi neden SE modeline geri dönüş yapıyor bilemiyoruz. Ayrıca 27 Nisan tarihinde Mi 10 lite değil de Mi 10 SE modelini görecekmişiz diye de düşünmeye başladık. Zira hem lite hem de SE modelini aynı anda görmek oldukça ilginç olacaktır.

Daha önceden sızan bilgilerde Xiaomi’nin Mi 10 Lite modelinde Snapdragon 765G yonga seti kullanılacağı söylenirken bir anda Snapdragon 720 kullanan bir telefonun ortaya çıkması oldukça kafa karıştırıcı. Bakalım Çinli üretici 27 Nisan tarihinde bize neler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu