Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 28 Nisan Etkinliği için Müjdeyi Verdi! Sürpriz İsimler

Teknoloji devi OnePlus, 28 Nisan etkinliğinde tanıtacağı ürünleri artık resmileştirdi. İşte yaklaşan ürünler ve detayları.

Mobil pazarın önemli isimlerinden OnePlus, 28 Nisan tarihinde büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Birçok yeni ürününü duyuracak olan şirket, bekleyenler arasında büyük heyecana sebep oldu. Gelin OnePlus’ın 28 Nisan’da tanıtacağı ürünlere bir göz atalım.

OnePlus 28 Nisan’da Fişek Atacak

Şu an itibariyle bilgiler, OnePlus’ın bu ay sonundaki etkinliğinde OnePlus 10R ve OnePlus Nord CE 2 Lite 5G akıllı telefonlarını ve Nord Buds isimli kablosuz kulaklığını tanıtacağını gösteriyor. Bu ürünler için bazı detaylar da şimdiden belli.

OnePlus 10R’ın, 6.7 inç büyüklüğünde AMOLED ekran ile yüksek çözünürlük sunacak. MediaTek Dimensity 8100 yonga setinden güç alması beklenen akıllı telefon, 120Hz yenileme hızı getirecek. Optik kısımda cihaz, 50 Megapiksel birincil, 8 Megapiksel ultra geniş açılı sensör ve önde 16 Megapiksel ön kamera taşıyacak. Telefonun 150W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil ile kutudan çıkacağı bildiriliyor.

OnePlus 28 Nisan

Diğer telefon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G ise 6.58 inç büyüklüğünde IPS panel ile gelecek. Snapdragon 695 yonga seti taşıyacağı aktarılan telefon, 120Hz yenileme de destekleyecek. 64 Megapiksel birincil ve çift 2 Megapiksel sensör optik görevde olacak. Telefonun 33W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil ile parlayacağını biliyoruz.

Tanıtılacak ürünün sonuncusu OnePlus Nord Buds, TWS özellikli bir kulaklık olarak oldukça kısa bir gövdeye sahip. Kulaklığın her birinde 41 mAh pil mevcut ve kutusunda ise toplam 480 mAh büyüklüğünde pil kapasitesi yer alıyor. Kulaklık, yüksek kaliteli dinleme deneyimi getirecek.

Bu üç ürünün 28 Nisan’da OnePlus Hindistan tarafından tanıtılacağı artık resmileşti. Umarız ki ürünler ülkemize giriş yapar. Ürünlerin fiyatı gibi gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu