Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme TechLife Buds T100 Tanıtıldı, İşte Özellikleri ve Fiyatı

Son zamanların en dikkat çeken markasının yeni kulaklığı realme TechLife Buds T100 tanıtıldı. Özellikleri ve fiyatı ilgi çekiyor.

Bugün realme 9i 5G akıllı telefonunu piyasaya süren şirket, aynı etkinlikte realme TechLife Buds T100 kablosuz kulaklık modelini de duyurdu. İddialı özelliklerle gelen kablosuz kulaklık ilgileri üstüne çekti. Gelin detaylarına göz atalım.

realme TechLife Buds T100 Özellikleri ve Fiyatı

AirPods Pro benzeri bir tasarıma sahip olan Buds T100, agresif ve kompakt bir görünüme sahip. Kutusunda sarı detaylara sahip olan kulaklık, yeşil göstergeye de sahip. Oldukça hafif olan kulaklıklar IPX5 korumaya da sahip.

Yüksek ses deneyimi için kulaklıklarda 10mm ve PEEK+TPU’dan oluşan kompozit diyafram mevcut. Derin ve temiz baslar için kulaklık mükemmel bir deneyim sunabiliyor. Yapay zeka destekli çevre gürültüsü engelleme teknolojisiyle birlikte aramalarda dışarıdan gelen gürültüler engellenebiliyor.

realme TechLife Buds T100

Kablosuz kulaklık 88ms’lik düşük gecikmesiyle Google Hızlı Eşleşme özelliğine sahip. Kablosuz kulaklık tek şarjda 6 saatlik kullanım süresi sunabiliyor. Kulaklığın kutusuyla birlikte bu süre 28 saate kadar çıkabiliyor. 10 dakikalık dolum ile kulaklık, 120 dakikalık dinleme süresi sunuyor.

Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle tanıtılan kulaklık, 18$ fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. Ancak kulaklık, 24 Ağustos’taki ilk satış sürecinde daha uygun olan 16$ fiyat etiketiyle tanıtılacak. realme’nin yeni ürünleri veya telefonları hakkında gelişmeleri kaçırmamak için bizleri takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu