Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriIQOO

iQOO Z9x 5G Özellikleri Detaylandı

Yakın zamanda görücüye çıkması beklenen iQOO Z9x 5G modelinin kilit özellikleri açığa çıktı. Cihaz, bazı özelliklerin öncüsü olacak.

iQOO Z9x 5G, 17 Mayıs’ta Hindistan’da duyurulacak. Amazon, e-ticaret platformunda kullanılabilirliğini doğrulayan yaklaşan görseller yayınladı. Ayrıca listede akıllı telefonun bazı yeni özellikleri de ortaya çıkıyor. Daha önce Snapdragon 6 Gen 1 yonga setinden güç alacağı doğrulanmıştı.

Kaynağa göre iQOO Z9x 5G, devasa 6.000mAh piliyle Hindistan’ın en ince telefonu olarak lanse ediliyor. Tek şarjla 2 günlük kullanım sunacağı iddia ediliyor. 44W hızlı şarjı destekleyecek olan cihazın 30 dakikalık şarjla 10 saatlik kullanım sunacağı söyleniyor. Yaklaşan modelin 8 GB RAM ile birlikte 8 GB sanal RAM ve 1 TB’a kadar genişletilebilen 128 GB dahili depolamayı paketleyeceği doğrulandı.

Ekran açısından iQOO Z9x 5G, 6,72 inç boyutunda bir ekrana sahip, merkeze hizalanmış bir delikli kesime sahip. Yedi seviyeli 120Hz uyarlanabilir yenileme hızına ve 1.000 nit maksimum parlaklığa sahip. Ses tarafında cihaz, Hi-Res sertifikasına sahip çift stereo hoparlöre sahip. Ayrıca 3,5 mm kulaklık girişi de mevcut.

iQOO Z9x 5G’nin IP64 sertifikalı toza ve suya dayanıklı olduğu onaylandı. Kesin fiyat segmenti bir sır olarak kalsa da, segmentte ilk olacağı iddia ediliyor. Güç düğmesinin içine yerleştirilmiş yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı var. iQOO Z9x 5G’nin arka tarafında 50MP ana sensör ve ikincil lensi barındıran kare şeklinde bir kamera modülü bulunuyor.

Son olarak, yazılım açısından iQOO Z9x 5G’nin önceden yüklenmiş Android 14 işletim sistemi ile birlikte gönderileceği onaylandı. İki işletim sistemi güncellemesi ve üç yıl güvenlik yaması alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu