Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Reno 12 Dünyaya Açılacak, Türkiye’ye Bekleniyor

23 Mayıs'ta Çin'de tanıtılacak olan OPPO Reno 12 serisi çok geçmeden dünyaya açılacak. İşte telefona dair son gelişmeler...

OPPO, Reno 12 serisi akıllı telefonlarını 23 Mayıs 2024’te Çin’de piyasaya sürecek. Bu seri yalnızca Çin’de değil, aynı zamanda BAE, Singapur, Tayland ve Endonezya başta olmak üzere birçok ülkede daha satışa sunulacak. Reno 12 sözü edilen bu ülkelerde biz dizi sertifika sürecinden geçmeye başladı. Bu gelişme, Reno 12’nin Çin’deki duyurusundan kısa bir süre sonra küresel pazara açılacağı anlamına geliyor.

OPPO, şu sıralar yeniden Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Dolayısıyla Reno 12 serisini yaz döneminde ülkemizde göremek sürpriz olmayacaktır.

OPPO Reno 12 Pro

OPPO Reno 12 özellikleri

Reno 12 kısa süre önce Geekbench testinde ortaya çıktı. Buradaki verilere göre telefon Dimensity 8300 işlemci biriminden güç alacak. Kutudan Android 14 sürümüyle çıkcak olan modelde 6.7 inç büyüklüğünde 1.5K çözünürlüğünde kavisli OLED ekran göreceğiz.

Kamera özellikleri söz konusu olduğunda, telefonda  EIS destekli 50 megapiksel ana kameranın yanı sıra 8 megapiksel ultra geniş lens ve 2x optik yakınlaştırmalı 50 megapiksel telefoto kamera yer alacak. Ön tarafta, selfie’ler için 50 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera konumlandırılacak. Ayrıca cihazın 80W hızlı şarjı destekleyen 5.000mAh batarya ile gelmesini bekliyoruz.

Çin’de 23 Mayıs’ta gerçekleşecek etkinlikte bir de Reno 12 Pro tanıtılacak. Bu telefona daha güçlü olan Dimensity 9200 Star Speed ​​Edition güç verecek. Kamera, pil ve ekran özellilkeri hep Pro hem de standart modelde aynı olacak. Reno 12 Pro’nun daha fazla RAM ve depolama birimine sahip olmasını bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu