Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X70 Pro Fiyat/Performans Konusunda Herkesi Şaşırtacak

Vivo’nun merakla beklenen yeni telefonu Vivo X70 Pro hakkında detaylar ortaya çıktı. Bu telefon fiyat/performans canavarı olabilir.

Çin’in yükselen yıldızı Vivo, yeni telefonunu tanıtmak için gün sayıyor diyebiliriz. Vivo X70 Pro adını taşıyacak olan bu telefon Geekbench performans testinde ortaya çıktı. Fiyat/performans konusunda rakiplerine göz dağı vereceği söylenen telefon özellikleri ile bugün karşımıza çıktı.

Vivo X70 Pro özellikleri ortaya çıktı

V2105 model numarasına sahip olacak olan telefon söylenene göre MediaTek’in yargı dağıtan işlemcisi Dimensity 1200 yonga setinden beslenecek. 12 GB RAM’e kadar destek verece kolan bu modelde Origin OS’li Android 11 işletim sistemi bulunacak. Ancak Avrupa pazarına bu telefonun Funtouch OS 11 arayüzü ile gönderileceği söyleniyor. Telefonun 12 GB RAM’li sürümünün Geekbench’in tek çekirdek bölümünden 859 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 2638 puan aldığını belirtelim.

Vivo X70 Pro

Eylül ayında tanıtılması beklenen bu serinin 600 dolar bandında olacağı söyleniyor. Ancak işlemci ne kadar amiral gemisi olmasa da kamera tarafında Vivo farkını ortaya koymak için elinden geleni yapacak. Şimdilik bu telefonun kamerasına dair net bir bilgi bulunmuyor. Ancak tahminlerimize göre özellikle Pro+ sürümü DxOMark’ta ilk 10’a çok rahat bir şekilde girecek.

Vivo X70’in daha parlak fotoğraflar için daha fazla ışık alacak geniş bir f/1.15 diyafram açıklığına sahip olacağı söyleniyor. Bu seride dünyada ilk kez kullanılacak olan beş eksenli görüntü sabitleme özelliğinin kullanılacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Ekran tarafında ise seride Samsung imzalı 120Hz tazelemeli E4 AMOLED ekranın bulunması ve bu ekranın Corning Gorilla Glass 6 ile korunması bekleniyor. Son olarak Pro+ modelin ise amiral gemisi segmentinde yer alacağını ve Snapdragon 888 yonga seti ile geleceğini belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu