Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCO

Gençler POCO M4 Pro 5G Adım Adım Geliyor

Ciddi bir genç kullanıcı kitlesi edinen POCO’dan yeni bir telefon daha geliyor. POCO M4 Pro 5G için geri sayıma geçtik. İşte ilk bilgiler…

POCO’nun ilk bilgileri yakın zamanda ortaya çıkan bir sonraki telefonu POCO M4 Pro 5G için sertifika süreci başlamış durumda. Telefon, Amerika’da FCC belgelendirme kuruluşu tarafından onaylandı. Buradaki bilgiler arasında telefonun destekleyeceği ağ bağlantıları ve depolama birimlerini öğreniyoruz.

POCO’nun genç kullanıcıları hedefleyecek bir sonraki telefonu GSM, WCDMA, LTE, 5GHz Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GNSS ve FM standart bağlantıların yanında 5G ağları destekleyecek.

POCO M4 Pro 5G’nin bellek seçenekleri de belli olmuş durumda. Buna göre telefon 4GB RAM + 64GB depolama ve 6GB RAM + 128GB depolama versiyonlarıyla satışa sunulacak.

Bir süreden beri ülkemizde satışta olan POCO M3 Pro 5G modeli.
Bir süreden beri ülkemizde satışta olan POCO M3 Pro 5G modeli.

Bütçe dostu telefon için sertifika süreci başladı, fakat burada görünüm hakkında herhangi bir bilgi elde edemiyoruz. Yakın zamanda gerçekleşecek sızıntılarla birlikte POCO M4 Pro’nun sır perdesi de aralanacaktır.

POCO M3 Pro 5G’ye benzer bir tasarıma sahip olmasını beklediğimiz telefonda POCO ile özdeşleşen sarı renk seçeneği göreceğimiz kesin. Bunun yanında arka kamera yapısının da yine genç kullanıcıların ilgisini çekecek şekilde dizayn edilmesini bekliyoruz. Kasım ayında tanıtılacak akıllı telefona MediaTek’in Dimensity 720 işlemcisinin güç vereceği de gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu