Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG G7 hakkında önemli bilgiler geldi (İşlemci, ekran ve dahası…)

LG G7 hakkında önemli bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün LG G7’nin mart ayında tanıtılacağını ve nisan döneminde satışa sunulacağını bildiren Güney Kore menşeli ET News sitesi, bu defa merakla beklenen telefonun bazı özelliklerini gün yüzüne çıkardı. Sitenin telefonun tanıtım ve satış tarihine ilişkin ortaya attığı bilgilerin daha sonra ülkedeki bir operatör yetkilisi tarafından onaylandığını da hatırlatalım.

LG G7 hakkında yeni bilgiler

Sitenin son iddiasına göre 20 Nisan’dan itibaren LG G7 Güney Kore’de satın alınabilecek. Yine siteye göre LG G6 ile kıyaslandığında telefonun çıkış tarihinde bir aylık gecikmenin söz konusu olduğu ve bunun nedenin Snapdragon 845 işlemcisi olduğu belirtiliyor. “LG G7 Snapdragon 835 ile mi gelecek?” haberlerinin arttığı bir dönem site bunun aksinde bir iddia ortaya atarak telefonun Snapdragon 845 işlemcisine sahip olacağını açıkladı.

LG G7 hakkında
LG G7 hakkında

Telefon için iddia edilenler bunlarla sınırlı değil. LG V30’da olduğu gibi FullVision OLED ekran, G7’de göreceğimiz bir diğer önemli özellik. 6GB RAM, IP68 sertifikası, çift arka kamera, çift ön kamera, iris tarayıcısı, kablosuz şarj desteği ve Android 8.0 Oreo LG G7’de öne çıkan bazı özellikler olacak.

 

HTC U Play Türkiye ‘de satışa sunuldu! Fiyatı ve özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu