Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor GamePad tanıtıldı! Tüm telefonlarla uyumlu görünüyor

Almanya’da oyunlar için düzenlenen Gamescom fuarının katılımcılarından biri de Honor oldu. Şirket buradaki etkinlikte akıllı telefonlar için Honor Gamepad adlı bir oyun denetleyicisi duyurdu.

GamePad, telefonunuza USB-C ile bağlanan ancak aslında Bluetooth üzerinden çalışan bir denetleyicidir. USB-C bağlantısı, telefonunuzdan güç sağlamak ve / veya çekmek içindir. Evet, GamePad’in içerisinde 400mAh’lık bir pil yer alıyor ve bu pil, akıllı telefonunuzun şarjı bittiğinde güç desteği sağlıyor. Tem tersi, kendi şarjı bittiğinde de akıllı telefonunuzdan güç çekebiliyor. Kesintisiz bir oyun deneyimi için güzel düşünülmüş bir detay.

GamePad USB-C bağlantısına sahip tüm akıllı telefonlarla uyumlu
GamePad USB-C bağlantısına sahip tüm akıllı telefonlarla uyumlu

Honor GamePad tüm telefonlarla uyumlu

GamePad genel olarak parlak siyah renkte ve sarı butonlara sahip. Denetleyici üzerinde bir joystick, bir D-pad ve bir de üst kısımda bir tetik düğmesi bulunuyor. D-pad’in altında ise siyah bir tuş daha yer alıyor. GamePad üzerindeki bu butonlar bazı oyunlar için özelleştirilebiliyor.

Honor, bu oyun denetleyicisinin fiyatını ve çıkış tarihine açıklık getirmedi. Ancak şirket GamePad’in bu yılın sonunda Avrupa’da raflarda olacağını ifade etti. Honor’un diğer ürünleri göz alındığında da bunun da uygun fiyatlı olacağını söyleyebiliriz. Bu arada, GamePad, sadece Honor cihazları için değil, USB-C konektörlü birçok akıllı telefonla da uyumlu çalışabilecek.

GamePad hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Özellikle PopG Mobile tutkunları için uygun fiyatlı bir çözüm gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu