Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor 50 İşlemcisiyle Yüzleri Güldürecek!

Honor 50 gümbür gümbür geliyor. Tanıtım tarihi açıklanan telefonun işlemci birimi netlik kazandı. Üstelik telefonun bir de Pro sürümü olacak.

Huawei bünyesinden ayrılarak bağımsız bir markaya dönüşen Honor’un akıllı telefonları küresel çapta daha fazla ilgi görmeye başlayacaktır. Bunun nedeni de Honor telefonlarda artık Google uygulama ve servislerini görecek olmamız. Geçtiğimiz gün giriş seviyesi bir telefonla karşımıza çıkan Honor’un asıl bilendiği telefonu Honor 50 olacaktır. Kısa süre önce tanıtım tarihi açıklanan telefonun şimdi de işlemci birimi netlik kazandı. Üstelik telefonun Pro versiyonu da olacak.

Honor 50 İşlemcisi Netlik Kazandı

Mobil dünyasında önde gelen bir kaynak Honor50’ye Dimensity 1200 işlemcisinin güç vereceğini bildirdi. MediaTek üretimi olan bu işlemci şu ana kadar Realme GT Neo modelinde karşımıza çıktı. Yine Redmi’nin oyuncu telefonunda yer vereceği işlemci OPPO Reno 6 5G’ye de güç verecek. 6nm üretim sürecine sahip olan Dimensity 1200’ün AnTuTu skoru, işlemcinin performans noktasında Snapdragon 888’den hiç de geri kalmayacağını gösteriyor.

Bilgi kaynağına göre Honor50’nin bir de Pro versiyonu olacak. Temmuz ayında tanıtılacak bu modele ise Qualcomm Snapdragon serisi bir işlemci güç verecek. Pro modelin daha premium bir model olacağı göz önüne alındığında işlemcinin Snapdragon 888 olacağını tahmin etmek zor olmasa gerek. Fakat Honor fiyatı biraz daha aşağı çekmek adına telefona Snapdragon 870 işlemcisini koyabilir. Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu