Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Dünyanın En Güçlü Android Telefonları Belli Oldu! Liste Bomba Bomba

2021 yılında piyasaya çıkan onlarca farklı telefondan sonra dünyanın en güçlü android telefonları da belli oldu. Liste uzun.

Bugüne kadar yaptığımız haberler de her fırsatta akıllı telefon pazarındaki rekabetten söz ettik. Birbirinden ünlü markaların telefonları şu sıralar piyasayı kasıp kavurmaya devam ederken bu durum satış rakamlarına da yansıyor. Son zamanlar da Xiaomi ve Samsung arasındaki rekabet gözler önüne serilirken diğer markalar da boş durmuyor. Özellikle cihazların performansı satışları ciddi ölçüde etkilerken kullanıcılar da oyun odaklı düşünüyor diyebiliriz. 2021’in ilk çeyreğin de 346 milyon adet akıllı telefonun karşımıza çıktığını da düşürsek ilerleyen aylarda da katlanabilir telefonlara ilginin artacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Cihazlar satış yapmaya devam ederken dünyanın en güçlü Android telefonları da grafikler de göründü. Liste epey ünlü telefonlara ev sahipliği yapıyor.

Kıyaslama portalı AnTuTu’nun Weibo kanalın da paylaşılan bir grafik ile en güçlü Android telefon modellerinin belli olduğu görüldü. Listenin ilk sırasında Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin yeni oyuncu telefonu Black Shark 4 yer aldı.

"<yoastmark

Dünyanın En Güçlü Android Telefonları

Çinli teknoloji devleri akıllı telefonlar da adeta liderliği göğüsledi diyebiliriz. Çinli Xiaomi yeni oyuncu telefonu Black Shar 4 ile AnTuTu’da en yüksek puanı alan telefon modeli oldu. Oyuncu telefonunu takip eden bir başka Çinli telefon olan OPPO Find X3 Pro takip etti. Oyunlar üzerinde oldukça yüksek performans sergileyen bu iki model liderliği başa baş götürmedi. Black Shark 4 açık arayla en iyi Android telefon oldu. Liste içerisinde başka Xiaomi telefonların da olduğunu unutmadan belirtelim. Bu yıl oldukça güzel telefonlar piyasaya süren şirket yine farkını ortaya koydu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu