Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSMobirollerTeknoloji

Apple iOS 14.6 Beta 2 Yayınlandı!

iOS 14.6 Beta 2 geliştirici önizlemesi olarak yayınlandı. Yeni güncelleme Apple Geliştirici Merkezinden indirilip test edilebilir.

Yepyeni teknolojik ürünleri ile milyonlara ulaşmaya devam eden Apple, bu sabah saatlerin de yeni iPad Pro modellerini ön siparişlere açtı. Yeni tablet modelleri ile Samsung’un korkulu rüyası olmayı hedefleyen şirket stok yetersizliği ile de karşı karşıya kalacak gibi duruyor. Tabletlerin Türkiye fiyatı cepleri cüzdanları yakarken bu haberimizde de bir kez daha ön siparişlerin devam ettiğini vurgulayalım. Katlanabilir iPhone modeli üzerinde çalışan Apple iOS 14.6 beta 2 güncellemesini geliştirici önizlemesi olarak yayınladı.

Daha önce yaptığımız pek çok haber de şirketin iOS 14.5 sürüm ile pek çok yeniliği karşımıza çıkaracağından söz ettik. Merak konusu haline gelen güncellemenin beta 2 sürümü bu sabah saatlerinde yayınlanırken, şirket kullanıcıların güncellemeyi geliştirici merkezinden indirebileceklerini belirtti. Kullanıcılar geliştirici merkezi üzerinden cihaz modellerine uygun güncellemeyi indirip deneyimleyebilecekler.

"<yoastmark

Apple iOS 14.6 Beta 2 Yayınlandı

Pek çok performans iyileştirmesini getiren ve çok sayı da hatayı da çözüme kavuşturan güncelleme ne yazık ki herhangi bir değişiklik getirmiyor. Daha çok hatalara odaklanan güncelleme test aşamasında yer alıyor. Kullanıcılardan gelen geri bildirimlere yönelik geliştirmeler gerçekleştiren şirket, yeni akıllı telefon modelleri ile güncellemeyi küresel anlam da yayınlamış olacak. 5G alanında Samsung’u geride bırakan şirket grafikler de üst sıralara tırmanmaya başladı. Şirketi yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu