Akıllı TelefonAppleGenelLG

Apple ve LG’den iPhone için dev ortaklık!

Güvenilir kaynaklardan gelen haberlere göre Apple ve LG eylül ayında tanıtılacak iPhone’lar için önemli bir anlaşma gerçekleştirdi. Anlaşmanın ilk detayları aslında haziran sonu itibariyle gündeme düştü. iPhone X ile birlikte OLED ekrana geçiş yapan Apple’ın ilk yıl itibariyle tek bir tedarikçisi vardı, o da Samsung. iPhone X’un devam modelleri içinse LG’nin de bu tedarikçilerden biri olacağı konuşuluyordu. Hatta Apple’ın LG’ye 4 milyon OLED ekran siparişi verdiği haberlere yansıdı.

Apple ve LG
Apple ve LG

DigiTimes’ın endüstri kaynaklarına dayandırdığı haberine göre LG ve Apple arasındaki anlaşmanın detaylarında sadece OLED ekran yer almıyor. Apple’ın ürün yol haritasında bu 6.1 inç büyüklüğünde LCD ekranlı bir iPhone da yer alıyor. Kaynaklara göre Apple LCD ekranlı iPhone için tüm panel tedarikini LG’den sağlayacak. Bu anlaşma LG’nin Apple’a 20 milyon LCD ekran tedarik edeceği anlamına geliyor.

iPhone 11 ve iPhone 11 Plus için milyonlarca OLED ekrana ihtiyaç var ve bu noktada en büyük tedarikçi kuşkusuz Samsung olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu