Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo Y03 Tüm Detaylarıyla Karşınızda, Bedavadan Biraz Pahalı

Vivo bu defa giriş seviyesi Vivo Y03 modelini hazırlıyor. Çift kameralı telefonu MediaTek Helio G85 işlemci birimi güç verecek.

Vivo‘nun yakında çıkacak olan uygun fiyatlı akıllı telefonu Vivo Y03, birden fazla sertifikasyon sitesi tarafından onaylandı. Şimdi güvenilir bir kaynak Vivo Y03’ün ayrıntılı özelliklerine ve tasarımına ışık tuttu. Y03 neler sunuyor göz atalım.

Vivo Y03 Özellikleri 

Y03’te 6.56 inç büyüklüğünde ve HD+ çözünürlükte IPS LCD ekran yer alıyor. Bu ekran aynı zamanda 90Hz tarama hızı sunuyor. Tasarım söz konusu olduğunda telefon, sol üst köşedeki iki kamerayla tamamlanan düz, mat yüzeyli bir arka tasarıma sahiptir. Kamera kurulumunun yanında bir LED flaş bulunuyor.

Sızan görüntüler, telefonu yeşil ve siyah renk seçenekleriyle gösteriyor; ikincisi, kamera lenslerinin etrafında dikkat çeken altın halkalar öne çıkıyor. Akıllı telefonun ön kamerası ise klasik bir gözyaşı çentiğinin üzerine konumlandırılıyor.

Vivo Y03’ün işlemci biriminde MediaTek Helio G85 yer alıyor. Bu sekiz çekirdekli yonga seti, birkaç yıllık olmasına rağmen hâlâ günlük görevler için yeterli performansı sunuyor.  Telefon 4GB + 64GB ve 4GB + 128GB depolama seçenekleriyle satışa sunulacak. Ayrıca Vivo’nun Genişletilmiş RAM özelliği sayesinde RAM’i sanal olarak 4 GB’a kadar genişletebileceksiniz.

Kamera birimine göz attığımızda telefonun arkasında 13 megaipksel ana kameraya  0,8 MP QVGA les eşlik ediyor. Ön kamera ise 5 megapiksel çözünürlüğünde. Kamera sistemi Süper Gece, Gece Şık Filtreleri, Panorama, Çok Stilli Portre, Ağır Çekim, Hızlandırılmış Çekim ve Profesyonel mod gibi bir dizi çekim özellikleri sunacak.

Akıllı telefon USB-C bağlantı noktası üzerinden 15W şarjı desteklen 5000 mAh bataryadan güç alacak. Vivo Y03’ün ayrıca toz ve suya dayanıklılık açısından IP54 derecesine sahip olacağı ve kutudan çıktığı gibi Android 14 tabanlı FunTouch OS 14’ü çalıştırması bekleniyor.

Rapora göre Y03, 100 dolar seviyesinde bir fiyattan satışa sunulacak. Telefonun duyuru ve çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

 

Vivo X100S Pro Dimensity 9300’ten Bile Daha Hızlı İşlemciyle Geekbench’te Yakalandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu