Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneTeknoloji

iPhone 13 Serisi Seri Üretime Başlıyor!

Yeni iPhone serisi merakla beklenmeye devam ederken, Apple iPhone 13 için start vermeye hazırlanıyor. Cihaz seri üretime hazırlanıyor.

Akıllı telefon pazarına katılmaya hazırlanan iPhone 13 yepyeni gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Pek çok yeni özelliği karşımıza çıkaracak olan yeni model yakın da piyasaya sürülecek. Günümüze kadar pek çok sızıntı ile haberlerimize konu olan telefon modeli, serinin en iyi telefon modeli olarak gelecek. Bünyesinde 120Hz yenileme oranına sahip Samsung ekranlar ile karşımıza çıkacak olan telefon daha küçük çentik ile piyasaya sürülecek. 48MP ana kameraya sahip olan telefon 6 farklı renk seçeneği ile rakiplerine meydan okuyacak.

Yeni telefon serisi ile ilk kez yüksek yenileme oranı sunacak olan şirket, cihazı Samsung’un LTPO ekranıyla donatarak karşımıza çıkaracak. Güçlü performansı ile kısa sürede milyonlara ulaşması beklenen telefon, 5G teknolojisi ile kullanıcılarına kaliteli bir deneyimin önünü açacak. Beklenen telefon bugün de üretim tarihi ile gündeme geldi.

iPhone 13
iPhone 13

iPhone 13 Seri Üretime Hazırlanıyor

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haberler de Apple şirketinin yakın da yeni telefon serisinin üretime başlayacağından söz etmiştik. Bugün şirketin yine üretim konusunda kararlılığı gündeme geldi ve bir kaç ay içerisinde üretimin başlayacağı ortaya çıktı. Konuyla ilgili şirket herhangi bir tarih vermezken, yakında start vereceği yönünde sızıntılar ile gündeme geldi. Yakın da telefonu üretmeye başlayacak olan şirket, rakiplerine göz dağı vermeye başladı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu