Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Asus Zenfone 5 Android 9 Pie güncellemesi sızdı! İşte görüntüler

Ülkemizde de satışta olan popüler orta segment telefon Asus Zenfone 5 için Android 9 Pie güncellemesi için 2019’un ilk çeyreği işaret edildi, ancak güncellemenin kesin tarihi henüz bilinmiyor. Ortaya çıkan son gelişmeler Asus’un güncelleme hazırlıklarını sürdürdüğünü gösteriyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Asus görünüşe bakılırsa Android 9 Pie sürümünü belirli bir kullanıcı grubunda test ediyor, zira Zenfone 5’e son sürüm yüklü bir video yayınlandı. Aynı zamanda bazı görüntüler yayınlandı. Eğer Zenfone 5, Zenfone 5Z ya da Androdi 9 Pie güncellemesi alacak bir Asus telefon kullanıyorsanız, güncelleme sonrası cihazınız alt bölümdeki gibi görünecek.

Android 9 Pie güncellemesi, yenilenmiş bir ZenUI arayüzü sunuyor. Bunun yanında karanlık tema, daha duyarlı animasyonlar, harekete dayalı arayüz kontrol hareketleri, Pixel benzeri yeni ses menüsü, kopyala-yapıştır özelliğini daha kolay hale getiren “büyüteç” ve en son güvenlik düzeltmeleri güncelleme kapsamında yer alan bazı önemli gelişmeler olacak.

Asus, ocak sonunda Zenfone 5Z ve Max Pro M2 için Android 9.0 güncellemesini başlatacak. Max Pro M1 ise yeni sürüme şubat ayı içerisinde kavuşacak.

Asus Zenfone 5 Android 9 Pie videosu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu