Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknoloji

POCO 22 Mart’ta Fitili Ateşleyecek! Rakipler Kızacak

Akıllı telefon sektöründe yüksek ses getirecek firmalar arasında gösterilen POCO, 22 Mart’ta iki telefon birden tanıtacak. 

Şu sıralar Samsung çakması telefonlar Çin’de ortalığı karıştırmaya devam ederken gözler piyasaya çıkacak olan telefon modellerine çevrildi. realme markası yeni telefonlarını tanıtmaya hazırlanırken çeşitli güncellemeleri de kullanıcılarına sunuyor. Birbirinden farklı onlarca farklı firma katlanabilir ekranlara sahip telefonlar üzerinde çalışmaya devam ederken POCO firması da yeni telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Dünyanın dört bir yanında satışlara açılacak olan POCO F3 ve POCO X3 Pro telefon modelleri 22 Mart’ta özel bir etkinlik ile kullanıcılara tanıtılacak. Yeni telefonlar rakipleri epey kızdıracak özelliklere de ev sahipliği yapacaklar.

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberlerde F3 modelinin 22 Mart’ta tanıtılacağından söz etmiştik. Bugün gelen bilgiler ile iki farklı telefon modelinin aynı tarihte piyasaya sürüleceği ortaya çıktı. Merakla beklenen iki önemli telefon modeli hem performansları ile hem de fiyatları ile rakiplerine nazaran daha iyi bir şekilde piyasadaki yerini alacaklar.

POCO
POCO

POCO 22 Mart’ta İki Bomba Birden Patlayacak

F3 ve X3 Pro uzun bir süre teknoloji dünyası tarafından merakla bekleniyordu. 22 Mart’ta sayılı günler kala yepyeni haberler ile haberlerimize konu olmaya devam eden iki önemli telefon beklentileri fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor. Buna ek olarak markanın global Twitter hesabı üzerinden yayınlanan yeni bir görselde de 30 Mart hedef gösteriliyor. Yapılan paylaşımlar ile akıllı telefon pazarı çalkalanmaya devam ederken, Mart ayı şirkete yarayacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu