Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy M54, A54’ün Düşük Fiyatlı Versiyonu Olacak

Samsung Galaxy M54, şirketin resmi sitesinde göründü. Çok yakında tanıtılacak orta segment telefon bakalım neler sunacak.

Samsung geçtiğimiz gün orta segment için Galaxy A34 ve Galaxy A54 modellerini duyurdu. Markanın bir sonraki duyurusu görünüşe bakılırsa Galaxy M serisi bir telefon olacak. Daha önce kimi sızıntılara konu olan Samsung Galaxy M54 resmi sitede yerini aldı. Bu gelişme telefonun duyuru tarihinin iyice yaklaştığı anlamına geliyor.

Samsung Galaxy M54 Özellikleri

Galaxy M5x serisi modeller genellikle donanım noktasında Galaxy A5x serisi modellerden daha üstün olurken, malzeme kalitesi noktasında ise geride kalıyor. Samsung’un destek sayfasında görünen telefonda 6.6 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak.

Gücünü Exynos 1380 işlemcisinden alacak olan modelin bellek seçenekleri 6GB RAM + 128GB ve 8GB RAM + 256GB şeklinde görünüyor. Yeri gelmişken aynı işlemcinin kısa süre önce tanıtılan Galaxy A54’te yer aldığını hatırlatalım.

Galaxy M54’ün arkasında üçlü kamera kurulumu olacak. Galaxy S23 serisine benzeyecek olan kamera sisteminde ana sensör 108 megapiksel olacak. OIS desteğinden yoksun olacak bu kameraya ultra geniş açılı ve makro kameralar eşlik edecek.

25 watt şarj destekli 5.000 mAh pil, yana monte parmak izi tarayıcısı ve Android 13 telefonda öne çıkan diğer teknik detaylar olacak. Genel anlamda iyi bir donanım paketi sunacak olan Galaxy M54 tanıtıldıktan kısa bir süre sonra ülkemizde satışa sunulacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu