Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Redmi Note 8’i boş verin! Redmi Note 9 fenaaaa

Bir süredir haberlerini yaptığımız Redmi Note 9 ile ilgili Xiaomi Hindistan Başkanı ve Lei June’nun sağ kolu Manu Kumar Jain tanıtım tarihini duyurdu.

Xiaomi‘nin rekorlar kıran Redmi Note 8 serisi ülkemiz pazarında da ciddi bir hayran kitlesine sahip. Ülkemizde fiyat / performans tarafında en iyi çözümlerden birisini sunan Redmi Note 8‘in devam telefonu Redmi Note 9 ile ilgili bugün Xiaomi Hindistan Başkanı ve Lei June‘nun sağ kolu Manu Kumar Jain telefon ile ilgili resmi açıklama yaptı.

Manu, yaptığı açıklama ile 12 Mart tarihinde yeni nesil Redmi ailesi ile tanışacağımızı belirterek sosyal medya hesabından ilk görseli de paylaştı. Böylece telefonun arka kamera yapısı da belli oldu.

12 Mart 2020 tarihinde yapılacak tanıtım ile karşımıza çıkacak telefonun kamera performansı için #ProCamerasMaxPerformance hashtag’i kullanılıyor. Manu Kumar Jain yapıtğı açıklama ile Note 9 kamerasının akıllı telefonlarda hiç görmediğimiz bir şey sunacağını belirtti. Bunun ne olacağını bilemiyoruz ama dörtlü kamera yapısının da oldukça iddialı olacağını görüyoruz.

Bununla birlikte başka bir detay şimdilik bulunmuyor ama lansman yaklaştıkça yeni bilgiler de ortaya çıkacaktır. Yonga seti tarafında Redmi, MediaTek yonga setleri ile devam edecek mi? Yoksa kullanıcıların istediği Snapdragon yonga setine geçiş yapacak mı? Bunu da birkaç güne kesin olarak öğreniriz.

Ağustos ayında tanıtılan Redmi Note 8 serisinden kısa süre sonra pazara sunulacak Redmi Note 9 bakalım nasıl bir etki bırakacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu