Akıllı SaatAppleMobiroller

Apple Watch ile ChatGPT Nasıl Kullanılır?

Apple Watch üzerinde teknoloji dünyasını sallayan ChatGPT’yi nasıl kullanacağınızı adım adım anlatıyoruz. Akıllı saat daha akıllı olacak.

Yapay zeka teknolojileri OpenAI‘nin ChatGPT’si ile son dönemde iyice ön plana çıkmaya başladı. Ücretsiz olarak sunulan bu teknolojiyi herkes kullanabiliyor. Ancak bunu gelire çevirmek isteyen birçok geliştirici, ChatGPT API‘ı hizmetlerine entegre etmeye çalışıyor. Ücretli olarak sunulan watchOS uygulaması olan Petey ile ChatGPT’yi Apple Watch üzerinde artık kullanabiliyorsunuz. 99.99 TL‘ye App Store’da satışa sunulan bu uygulama sayesinde Apple Watch daha akıllı bir hale geliyor.

Uygulamanın tek gereksinimi, Apple Watch’unuzun watchOS 9 veya sonraki sürümlerde çalışıyor olmasıdır. Bu, uygulamayı Apple Watch Series 4 ve sonraki sürümlerle uyumlu. Ayrıca, halihazırda 14 dili destekliyor ve zamanla daha fazlası eklenecek.

  • iPhone’da App Store’u açın.
  • Petey – AI Assistant’ı arayın ve uygulamayı satın alıp yükleyin.
  • Apple Watch’unuzdaki Petey uygulamasına gidin ve üzerine dokunun.
  • Bana İstediğinizi Sor metin kutusuna dokunun.
  • Petey’i açın ve sorgunuzu girin
  • Klavye açıldığında, sorgunuzu dikte etmek için sorgunuzu yazın veya klavyenin sol alt tarafındaki mikrofon simgesine basın.
  • Uygulama birkaç saniye içinde yanıtınızı görüntüleyecektir. Cihazınız sessiz modda değilse, Petey yanıtları okuyacaktır.

Petey kullanma deneyimi büyük ölçüde tatmin edici olsa da, yanıt daha uzun olduğunda ve kelime sınırı daha yüksek olduğunda hatalarla karşılaşıyor. Bunun dışında, tıpkı ChatGPT gibi çalışır ve matematik, bilim ve felsefe ile ilgili soruları yanıtlayabilir ve hatta okul için makaleler ve YouTube senaryoları yazabilir.

Apple Watch

ChatGPT’yi her kullanmak istediğinizde uygulama çekmecesine gitmek sıkıcı olabiliyor. Ancak Petey, bu sorunu çözmek için Apple Watch yüzünüze ekleyebileceğiniz bir komplikasyon sunuyor. ChatGPT’yi ne zaman kullanmak isterseniz, Apple Watch’unuzun kilidini açmanız, Petey komplikasyonuna dokunmanız ve sorgunuzu dikte etmeniz yeterli.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu