Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 20 Ultra sadece ekrandan oluşan bir telefon olabilir!

Samsung’un Galaxy Note 20 serisinde 2 model tanıtacağı düşünülüyordu ama öyle olmayacak. Görünen o ki Galaxy Note 20 Ultra modeli de satışa sunulacak…

Akıllı telefon pazarında ekran kasa oranına kafayı takmış durumdayız. Zaten sırf bu yüzden de Xiaomi, Mi Mix Alpha diye bir telefon geliştirdi. Şelale ekran denen tasarımların olmasının sebebi de işte bu ekran kasa oranı takıntımız. Samsung bu noktada en iddialı telefonlardan birisini ortaya koyabilir. Zira bugün bir anda adından bahsedilmeye başlanan Samsung Galaxy Note 20 Ultra ile ilgili oldukça ilginç iddialarda bulunuldu.

Biz bugüne kadar Samsung‘un iki farklı Note 20 ile karşımıza çıkacağını söyledik ama bugün bir anda Note 20 Ultra modelinin de olacağı ile ilgili duyumlar gelmeye başladı. Bu duyumlar ile birlikte telefonun bugüne kadarki en ince çerçevelere sahip telefon olacağı da iddia edildi. Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy Note 10 serisinin üst çerçeve kalınlığı 0,4 mm ve yapılan iyileştirmeler ile bu 0,29 mm altına düşebilir. Telefonun yanlarında ise bildiğiniz üzere edge ekran var ve burada zaten çerçeve yok.

En önemli gelişimin ise Infinty-O ekran içinde kamera deliğinde olacağı söyleniyor. Samsung‘un bu iş için büyük bir tesis kurduğu ve bu özel kesimi de burada yaptığı belirtiliyor. Samsung tasarım tarafında bu kez çok iddialı ama tüm bu iddia fiyata nasıl yansıyacak biz biraz işin bu tarafındayız.

Telefonda özel bir zoom yeteneği olacağını zannetmiyoruz. Galaxy S20 Ultra modelindeki donanım devam edecektir. Ekranın 120Hz tarama hızında olacağını biliyoruz. Bununla birlikte yonga seti tarafında Samsung’un risk almayarak Snapdragon 865 ya da Snapdragon 865+ yonga seti ile yola devam edeceğini öngörüyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu