Akıllı TelefonGenelMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S22 İlk Performans Testi Çıktı: AMD Destekli Canavar!

AMD’den güç alan Exynos çipli Samsung Galaxy S22 performans detayları ve testi nihayet ortaya çıktı. İşte detaylar.

Birkaç ay önce Samsung, AMD’nin grafik işlemcilerini gelecekteki Exynos işlemcilerinde kullanmaya başlayacağını açıklamıştı. İlk AMD destekli Exynos yonga setinin Exynos 2200 olması bekleniyor ve Samsung Galaxy S22 serisi ile piyasaya sürülecek. Şimdi, bu yonga setimizin ilk test puanları ortaya çıktı ve Exynos 2200’ün performansını ve saat hızlarını sergilendi. Merakla ve heyecanla beklediğimiz model önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülecek.

Galaxy S22 Türkiye

Galaxy S22(SM-S906B ) bu sabah itibariyle Geekbench veritabanı içinde görüldü. Akıllı telefon, S5E9925 (Exynos 2200) yonga seti tarafından destekleniyor ve 8 GB RAM’e sahip. İşlemci, tek çekirdekli CPU testinde 1.073 puan ve çok çekirdekli CPU testinde 3.389 puan aldı.

Exynos 2200, 2,59 GHz hızında çalışan bir ana CPU çekirdeği, 2,5 GHz hızında çalışan üç adet yüksek performanslı CPU çekirdeği ve 1,73 GHz hızında çalışan dört adet güç verimli CPU çekirdeğine sahip sekiz çekirdekli bir CPU‘ya sahip görünüyor. Yonga seti ayrıca AMD RDNA2 tabanlı Mobil Radeon grafik birimi ve entegre 5G modeme sahip. Oyunculukta devrim yaratması beklenen AMD RDNA2 mobil işlemcilere olan ilgi çok fazla. Exynos yonga setinin içindeki AMD grafik birimi, ışın izleme ve değişken oranlı gölgeleme gibi çeşitli modern özelliklere de sahip. Önceki testler, Exynos 2200ün GPU performansının Apple A14 Bionic’ten daha iyi olduğunu göstermişti. Ancak, gerçek kullanımında gerçekte nasıl performans göstereceğini yalnızca zaman gösterecek. Samsung Galaxy S22 hakkında yeni detaylar çıktıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu