Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Huawei P50 Pocket S, Fiyatıyla Herkesin İlgisini Çekecek

Huawei’in bir sonraki katlanabilir akıllı telefonu görünüşe bakılırsa Huawei P50 Pocket S olacak. Yeni telefon fiyatıyla dikkat çekiyor.

Geçen yıl aralık ayında tanıtılan Huawei P50 Pocket büyük bir satış başarısı göstererek katlanabilir akıllı telefon pazarında en çok satan ikinci model oldu. Huawei’i bu segmentte daha iddialı bir konuma getiren P50 Pocket’ın uygun fiyatlı modeli gündemde. Bir süredir Çin’de sertifika sürecinden geçen telefonun Huawei P50 Pocket S ismiyle çıkış yapacağı bugün onaylandı. Şimdi detaylara geçelim…

Çin’in en büyük perakendecisi olan JD.com’dan gelen bilgilere bakıldığında telefona Snapdragon 778G işlemcisi güç verecek. Bu işlemcinin yakın zamanda tanıtılan Huawei Mate 50E modelinde kullanıldığını hatırlatalım. P50 Pocket ile kıyaslandığında (Snapdragon 888 yonga seti) performans tarafında bir düşüş söz konusu, fakat bu düşüş fiyata da yansıyacak.

Huawei P50 Pocket Lite

Huawei P50 Pocket S Fiyatı Tarafında Rekabetçi Olacak

Huawei P50 Pocket ülkesi Çin’de 1.250 Dolar’dan satışa sunuldu. Söz konusu Snapdragon 778G işlemcili model olduğunda ise fiyatın 830 Dolar’a çekileceği bildiriliyor. Fiyat tarafında ciddi bir düşüş söz konusuyken bu durum P50 Pocket S’i 2023’ün en çok satan katlanabilir akıllı telefonuna dönüştürebilir.

Kısa süre önce sızdırılan fotoğraflar, P50 Pocket S’in önceki modele benzer bir tasarımla çıkış yapacağını gösterdi. Burada Huawei’in bu denli fiyat düşüşünde başka hangi donanımları değiştirdiği merak ediliyor. P50 Pocket S hakkında yeni gelişmeleri yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu