Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S24 Serisi İçin Dev Bir Güncelleme Geliyor

Güvenilir kaynaklara göre Samsung, 23 Ocak tarihinde yeni nesil Galaxy S24 serisi için kamera odaklı dev bir güncelleme başlatacak.

Samsung’un resmi Galaxy S24 duyurusu geçtiğimiz hafta itibariyle gerçekleşti. Tüketiciler, Güney Koreli devin son amiral gemisi telefonlarının satın almaya değer olup olmadığını merak ediyor. Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra 31 Ocak’ta satışa çıkacak ancak şimdiden yeni telefonlarda performans, pil ömrü, kamera kalitesi ve daha fazlası gibi şeyleri kontrol eden çeşitli testlerin yapıldığını görüyoruz. Bu testlerde bazı eksiklikler fark edilmedi değil ve kullanıcılar Samsung’un bu nedenle Galaxy S24 serisi için bir güncelleme yayınlaması gerektiğini düşünüyor.

İlk testler, Galaxy S24 Ultra’da Galaxy S23 Ultra ile karşılaştırıldığında tutarsız kamera performansı ve 10x’ten daha yüksek yakınlaştırma seviyelerinde daha düşük görüntü kalitesi gibi eksiklikleri ortaya çıkardı. Ultra modeli ayrıca , ısıyı yeni Snapdragon çipinden uzaklaştırmak için 1,9 kat daha büyük bir buhar odasının varlığına rağmen, uzun süre en üst seviyede zorlandığında önemli bir termal kısma yaşıyor. Bu durum şaşırtıcı bir şekilde Exynos işlemcili Galaxy S24 ve S24+’ta yaşanmıyor.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Galaxu S24 serisi için ilk güncelleme başlıyor

Samsung’un tüm bu eksiklikleri gidermek için bir güncelleme hazırladığı gelen bilgiler arasında. AllAboutSamsung’dan Max Jambor’a göre  Samsung, “performansı artırmak ve kamera işlevlerini iyileştirmek” için 23 Ocak’ta Galaxy S24 serisi için ilk güncellemeyi yayınlayacak. Bu güncelleme muhtemelen önümüzdeki günlerde müşterilere ulaşacak olan perakende satış birimlerine önceden yüklenmiş olarak gelecek, ancak değilse de kutudan çıkar çıkmaz indirilebilir olacak.

Güncelleme sonrasında Galaxy S24 Ultra kamera ve işlemci noktasında nasıl bir performan ortaya koyacak, merak ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu