Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Buds 5 Tanıtıldı, Fiyatı Çok Uygun

Redmi Note 13 serisiyle birlikte Redmi Buds 5 kablosuz kulaklığın da duyuru gerçekleşti. Kulaklığın fiyatı sadece 27 dolar.

Redmi, Redmi Note 13 serisiyle birlikte yeni Redmi Buds 5 TWS kulaklıklarını Çin’de piyasaya sürdü. Rahatlığıyla öne çıkan yeni nesil kulaklık fiyatıyla pek çok kullanıcının listesinde yer alacaktır.

Kulaklık, daha iyi bir görünüm için nano kaplamalı parlak dekoratif şeritlere sahip Şarj kutusu, bulut benzeri bir tasarıma, bir şarj göstergesine ve üç ay boyunca dayanan şerit şeklinde bir solunum ışığı efektine sahiptir.

İçeride bağımsız bir akustik arka boşluk, hassas bir 1,6 m dinamik bobin, sağlam bir neodimyum mıknatıs ve titanyum kaplamalı polimere sahip oldukça büyük bir 12,4 mm dinamik bobin yer almakta. Bu kulaklıklar aynı zamanda donanım kalitesi açısından NetEase Cloud Sound tarafından onaylandı.

Xiaomi‘nin Altın Kulaklar Ekibi tarafından ayarlanan Redmi Buds 5, EQ efektleri, vokal geliştirme ve tiz ve bas güçlendirmeleriyle mükemmel ses sunmakta. Rüzgârlı koşullarda bile çift mikrofon ve yapay zeka gürültü azaltma özellikleriyle aramalarda başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Bu kulaklıklar önemli ölçüde 46dB gürültü azaltma, geniş 2kHz aralığı, üç gürültü azaltma seviyesi, üç şeffaflık modu ve çift mikrofon gürültü azaltma sunuyor.

Pil ömrüne bakıldığında bir kulaklık 10 saat, kılıfla birlikte 40 saat kullanılabiliyor. Gürültü azaltma aktifken bile tek kulaklık 8 saat, kutu ile birlikte 30 saat süre alınabiliyor. Kulaklık ayrıca hızlı Type-C şarjını destekleyerek 5 dakikalık şarjla 2 saatlik müzik dinleme sağlıyor. Tüm bunlara ek olarak kulaklık çift cihaz bağlantısını, Bluetooth 5.3 Düşük Enerjiyi, dokunmatik kontrolleri destekler ve Xiaomi Kulaklık Uygulaması kullanılarak özelleştirilebilimekte. 

Redmi Buds 5’in fiyatı 199 yuan / 27 $ olarak açıklandı ve kulaklık bugünden itibaren raflarda olacak. Kulaklık taro moru, berrak kar beyazı ve gece yarısı karanlığı olarak isimlendirilen üç renkte geliyor.

Redmi Buds 5 özellikleri

  • Sürücüler: 12,4 mm sürücüler
  • Tasarım: Ergonomik kulak içi tasarım ve parlak nano kaplamalı dekoratif şeritler.
  • Ses: EQ ses efektleri, vokal geliştirme, tiz artırma ve bas güçlendirme için Xiaomi Golden Ears Ekibi tarafından ayarlandı.
  • NetEase Bulut Ses Sertifikası
  • Çağrı Kalitesi: Rüzgar gürültüsüne direnmek için AI gürültü azaltma özelliğine sahip çift mikrofon
  • Aktif Gürültü Engelleme: 46dB’ye kadar gürültü azaltma derinliği.
  • Pil Ömrü: Kulaklık başına 10 saate kadar, şarj kutusuyla 40 saate kadar, gürültü azaltmayla 8 saate kadar
  • Şarj Etme: 2 saatlik müzik için C Tipi hızlı 5 dakikada şarj.
  • Bağlantı: Çift cihazlı akıllı bağlantı, Bluetooth 5.3 Düşük Enerji, dokunmatik kontroller.
  • Uygulama Desteği: Xiaomi Headphones Uygulaması aracılığıyla özelleştirme ve güncellemeler.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu