Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme GT Fiyatı Türkiye’de Artmaya Devam Ediyor!

realme GT fiyatı Türkiye’de artmaya devam ediyor. Son günde kurda yaşanan düşüş bakalım akıllı telefonun fiyatını nasıl etkileyecek.

Türkiye’de Snapdragon 888 işlemcili bir akıllı telefon satın almak istediğinizde realme GT karşınıza en uygun fiyatlı model olarak çıkıyor. Kısa süre öncesine kadar fiyatı 7.400 TL seviyelerine kadar gerilen realme GT modelinde fiyat durmadan yükselmeye devam ediyor. realme GT fiyatı şu an 10 bin TL seviyesine adım adım gidiyor.  Fiyat şu an en düşük 9.500 TL seviyesinde.

Döviz kurunda son yirmi dört saat içerisinde sert bir düşüş yaşandı. Bu düşüşün fiyatları ne zaman yansıyacağı merak konusu. Muhtemelen birçok üretici bu süreci yakından takip edip, kurun oturacağı aralığı göz önünde bulundurup; buna göre de fiyat düzenlemesine gidecek.

realme GT modelinde 6,43 inç büyüklüğünde Full HD + (2400 × 1080 piksel) çözünürlüğünde 120Hz AMOLED ekran yer alıyor. Gücünü Snapdragon 888’den alan telefonda bellek birimi 8GB RAM + 128GB şeklinde karşımıza çıkıyor.

Telefonun arkasında üç kamera yer alıyor. Ana kamerada 64 megapiksel Sony IMX682 sensör yer alırken, diğer iki kamera 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera şeklinde. Telefonun ön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğünde.

realme GT’de parmak izi tarayıcısı ekrana gömülü bir halde. Stereo hoparlörün de yer verildiği telefon içerisinde 65 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh büyüklüğünde pil taşıyor. Dilerseniz alt bölümde realme GT’nin detaylı incelemesini bulabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu